GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi članovi Skupštine i Uprave Cibone, najavljeno pokretanje klupske televizije

Novi članovi Skupštine i Uprave Cibone, najavljeno pokretanje klupske televizije
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.12.2021 / 18:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Aktualno vodstvo KK Cibona, kao što je najavljeno u programu rada i javnim istupima, nastavlja s procesom demokratizacije, profesionalizacije upravljanja te osiguravanja stabilizacije poslovanja i financijskog restrukturiranja Kluba.

Na Skupštini koja je održana 21. prosinca imenovani su novi članovi Skupštine i Upravnog odbora KK Cibona. Novim članom Skupštine imenovan je odvjetnik Branimir Fingler, koji će u Skupštini zamijeniti dugogodišnjeg predsjednika Kluba Mladena Bušića. Uz navedeno, imenovan je i novi član Upravnog obora. Financijski stručnjak Ivan Matasić pojačati će ovo ključno operativno tijelo Kluba, a čijim članom više neće biti Luka Krkoč, koji će preuzeti novu funkciju u Klubu.

'Ovim putem želim u ime Kluba prije svega zahvaliti g. Mladenu Bušiću na dugogodišnjem radu, doprinosu u tranziciji Kluba i postizanju svih sportskih rezultata tijekom njegovog predsjedanja. Također, zahvaljujem na doprinosu u radu Upravnog odbora g. Luki Krkoču, kojem želim svu sreću u radu na novoj funkciji u Klubu. Novo vodstvo Kluba, sada ojačano i novim članovima u Skupštini i Upravnom odboru, ima jasan plan usmjeren osiguravanju financijske stabilnosti, kao osnovnog preduvjeta za daljnji rast i razvoj KK Cibona. Dolaskom g. Matasića kao eminentnog stručnjaka iz financijskog sektora, te g. Finglera ojačali smo tim koji će sudjelovati u procesu revizije cjelokupnog poslovanja Kluba započetog u proteklim tjednima', istaknuo je ovom prigodom Mauro Lukić, direktor KK Cibona.

Novoimenovani članovi Skupštine i Upravnog odbora svojim aktivnostima izravno su doprinijeli provođenju procesa koji za svoj primarni cilj imaju osiguravanje financijske stabilizacije Kluba. Na tom području će nastaviti raditi i u narednom razdoblju, a u cilju pronalaženja rješenja koje će osigurati dugoročnu stabilnost poslovanja i sveobuhvatno financijsko restrukturiranje KK Cibona.

U cilju snažnijeg pozicioniranja Kluba te podizanja razine komunikacije sa svim ljubiteljima i navijačima Kluba započeo je i proces pokretanja Cibona TV-a. Ovaj projekt bit će pod upravljačkom palicom upravo Luke Krkoča, dosadašnjeg člana Uprave i renomiranog medijskog stručnjaka s bogatim iskustvom na tom području.

Cibona TV će svojim programom gledateljima ponuditi brojne zanimljive sadržaje i informacije o aktivnostima Kluba, od razgovora s klupskim legendama do uvida u najnovije vijesti i sportske rezultate svih selekcija KK Cibona. Ovaj projekt će uz podizanje interesa i sustavnog informiranja ljubitelja zagrebačke košarke i samog Kluba, ujedno ponuditi i dodatnu platformu za jačanje marketinškog potencijala najtrofejnijeg hrvatskog košarkaškog kluba.

Tagovi: KK Cibona, Mario Petrović, Cibona, Mauro Lukić, Cibona TV, Ivan Matasić, Luka Krkoč
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE