GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova sezona ABA lige počinje 23. rujna

Nova sezona ABA lige počinje 23. rujna
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.06.2020 / 22:09
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nova sezona regionalne košarkaške ABA lige započet će 23. rujna s ukupno 14 klubova, među kojima i tri hrvatska - Cibona, Zadar i Split, koji je ušao kao drugoplasirani u ABA 2 ligi, odlučila je u ponedjeljak skupština ABA lige.

Uz Cibonu, Zadar i Split, u ABA 1 ligi će sudjelovati Budućnost, Crvena zvezda, FMP, Igokea, Mega Bemax, Mornar, Partizan,Cedevita Olimpija, Koper Primorska, Krka i Borac iz Čačka,

U ABA 2 ligi će se od hrvatskih klubova natjecati samo Gorica, a tu su još Sloboda Užice, Zlatibor, Mladost Zemun, Studentski centar, Sloboda Tuzla , Podgorica, Helios Suns, Lovćen 1947, MZT Skopje Aerodrom, Rabotnički, Spars, Sutjeska i Široki.

Ukoliko ne bude novih problema s koronavirusom, sljedeća sezona će trajati do 28. ožujka 2021, a završni Final Four počinje 4. travnja. Skupština lige održana je videovezom, a također je odlučeno da se neće igrati superkup, s kojim tradicionalno započinje nova sezone.

Skupština nije raspravljala o dopisu Partizana o tome može li FMP, kao drugi klub Zvezde, igrati ABA ligu, a odluka će biti donijeta za dva tjedna.

Tagovi: ABA liga, Budućnost, Crvena zvezda, FMP, Igokea, Mega Bemax, Mornar, Partizan,Cedevita Olimpija, Koper Primorska, Krka, Borac Čačak
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE