GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Njemačka nogometna liga razmišlja o uvođenju navijača na utakmice

Njemačka nogometna liga razmišlja o uvođenju navijača na utakmice
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.07.2020 / 11:34
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - Njemačka nogometna liga priprema se za mogućnost otvaranja utakmica Bundeslige i njemačkih stadiona za navijače u novoj sezoni, piše u nedjelju "Frankfurter Allgemeine".

Kako je za nedjeljno izdanje tog dnevnika izjavio izvršni direktor Njemačke nogometne lige Christian Seifert, zajedno s Ministarstvom zdravlja pripremaju smjernice za povratak navijača na tribine stadiona.

Nova sezona njemačke nogometne lige najvjerojatnije će početi 18. rujna, a da nije bilo pandemije koronavirusa, sezona 2020./21. bi počela 21. kolovoza i završila 15. svibnja 2021. godine.

Trenutačno su Njemačkoj na snazi mjere zbog kojih nije moguće organizirati veće i masovnije okupljanje, barem do 31. listopada.

No, to ne znači će nova sezona Bundeslige 2020./21. biti potpuno bez navijača.

"Susreti s navijačima bit će dopušteni ukoliko možemo jamčiti sigurnost posjetitelja nogometnih utakmica i takvih higijenskih protokola da smanjimo mogućnost zaraze. Moramo osigurati nadzor svih posjetitelja. Radimo na takvim uputama, razgovaramo o mogućim konceptima sa Saveznim ministarstvom zdravlja", kazao je Seifert.

Sezona 2019./20. njemačkog prvenstva, koja je započela 16. kolovoza prošle godine, završila je 27. lipnja ove godine nakon 317 dana.

Osmi uzastopni naslov, ukupno trideseti, osvojio je minhenski Bayern, a kao i drugdje u Europi i svijetu, sezonu je obilježila pandemija covida-19 zbog koje je prvenstvo prekinuto 13. ožujka.

Tagovi: Bundesliga, navijači, Christian Seifert, Bayern, Borussia Dortmund, koronavirus u Njemačkoj
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE