GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nikola Vlašić ipak prema Londonu!?

Nikola Vlašić ipak prema Londonu!?
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.08.2021 / 17:33
Autor: SEEbiz / tportal
LONDON - Nikola Vlašić (22) bi u samom finišu ovog prijelaznog roka napokon trebao napustiti redove moskovskog CSKA.

Dugo su trajali pregovori s Milanom, no čini se da od prelaska u momčad 'rossonera' neće biti ništa. Zato se našem 'vatrenom' iznenada ukazala još i bolja opcija, povratak u Englesku, piše tportal.

Engleski mediji bliski West Ham Unitedu tvrde kako su 'čekićari' praktički već sve dogovorili s čelnicima CSKA te se samo čeka službena potvrda transfera hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića (22) iz Moskve u London.

Dugo su se CSKA i Milan 'natezali' oko prodaje Nikole Vlašića, ruski velikan je bio ustrajan u svojim uvjetima i nije želio spustiti odštetu od 30 milijuna eura. 'Rossoneri' su nudili 25 milijuna eura, ali su prvo Vlašića željeli uzeti na posudbu. CSKA je na kraju odbio takvu ponudu i činilo se kako će Vlašić ostati u Moskvi.

No, neočekivani spas ukazao se iz Engleske, trener West Hama David Moyes u Nikoli Vlašiću vidi igrača koji mu nedostaje te su 'čekićari' bez razmišljanja ponudili traženih 30 milijuna eura odštete!

'David Moyes traži igrača koji bi mu donio širinu u momčadi, budući da ga ove sezone čekaju i nastupi u Europskoj ligi. West Hamov trener jako želi Nikolu Vlašića, koji je strašno napredovao od 2017. godine, kad je bez previše uspjeha igrao za Everton. Hrvatski reprezentativac je igrao je na Euru i u West Hamu vjeruju da je sazrio te da je spreman za sve izazove Premiershipa. Posao s Rusima je blizu finalizacije, a West Ham bi trebao platiti 30 milijuna eura te još osam milijuna kroz bonuse', navodi u svom tekstu The Guardian.

Tagovi: Nikola Vlašić, CSKA, AC Milan, West Ham
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE