GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nikad lošiji start Koemana

Nikad lošiji start Koemana
KATASTROFA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.11.2020 / 09:06
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Barcelona je upisala već treći poraz u osmoj utakmici La Lige, ovoga puta pali su kod Atletica 1:0.

Barcelona se nalazi tek na 10. mjestu prvenstva sa samo 11 bodova, a to je klubu najgori ulazak u sezonu u posljednjih 18 godina. Naime, Katalonci su više bodova uzeli u lošim ulascima 2002. i 2003. kada su imali 12 bodova iz prvih osam utakmica.

Ronald Koeman, novi trener Barcelone od ove sezone više je bodova u prvih osam utakmica uzimao u Evertonu i Southamptonu. U Evertonu je nakon prvih osam utakmica imao 15, a u Southamptonu 16 bodova.

Najgore od svega za nizozemskog stručnjaka je to što se ne čini da će stvari krenuti u boljem smjeru. Sinoć je u 62. minuti u suzama teren napustio Gerard Pique zbog ozljede koljena. Lionelu Messiju istječe ugovor na ljeto i za sada se čini kako i dalje ima želju otići iz kluba.

Uskoro će i izbori za novog predsjednika, a ako se ovakvi rezultati nastave, Koeman vjerojatno neće dočekati kraj sezone u Barceloni.

Tagovi: Ronald Koeman, Barcelona, Everton, Southampton, Quique Setien
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE