GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Neymar odlazi iz PSG-a, žele ga tri velikana

Neymar odlazi iz PSG-a, žele ga tri velikana
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.03.2022 / 19:54
Autor: SEEbiz / index.hr
PARIZ - Neymar je odlučio, napustit će PSG čim na ljeto počne prijelazni rok, objavio je danas španjolski As koji tvrdi da je odluka Brazilca konačna te da su se već aktivirali i klubovi koji bi ga voljeli od ljeta staviti na raspolaganje svojim trenerima.

Barcelona, Manchester City i Newcastle su tri kluba koja su spremna pregovarati s PSG-om oko Neymarovog transfera, a madridski medij navodi da je Newcastle najozbiljnije zagrizao u namjeri da završi spektakularan posao. Engleski prvoligaš koji je prošle godine prodan saudijskim vlasnicima u Neymaru vidi veliku priliku.

Osim što je Newcastle spreman platiti više od Barcelone i Manchester Cityja, voljan je i Neymaru dati ogromnu plaću kako bi ga postavio kao glavnog čovjeka svog projekta. Cijeli Newcastle bi se u idućih nekoliko sezona gradio oko Neymara kao nositelja igre i glavnog lica kluba.

Podsjetimo, posljednju utakmicu u Ligue 1 PSG je odigrao na Parku prinčeva protiv Bordeauxa, a u njoj su Neymar i Messi bili mete zvižduka s tribina od trenutka kad su izašli na teren sve do kraja utakmice. Navijači PSG-a zviždali su im na svaki dodir s loptom, a Neymara su izviždali čak i kad je zabio gol.

As piše da je takvo ponašanje navijača izazvalo bijes Neymara te ga natjeralo na tešku odluku. Brazilac je navodno odlučio da će na ljeto po svaku cijenu napustiti klub, a za njim bi mogao i Sergio Ramos, koji se od dolaska iz Reala nije naigrao.

Tagovi: Neymar, Paris SG, Barcelona, Manchester City, Newcastle
PROČITAJ I OVO
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE