GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Newcastle priprema rekordni transfer

Newcastle priprema rekordni transfer
REKORDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.07.2022 / 10:04
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
LONDON - Nakon što je Newcastle doveo Svena Botmana, Nicka Popea i Matta Targeta, čini se da bi na St. James‘ Park mogao doći i Alexander Isak.

Engleski mediji navode kako uprava engleskog prvoligaša upravo centarfora Reala Sociedada vidi kao idealno pojačanje svoje napadačke linije.

Ako dosita žele 22-godišnjakla vidjeti u svojim redovima, „svrake“ će morati srušiti svoj dosadašnji rekord kad su u pitanju transferi. Saudijski vlasnici za švedskog bi reprezentativca trebali platiti oko 60 milijuna eura, a Daily Mail piše kako bi tim potezom mogli potrošiti cijeli budžet kojeg su rezervirali za pojačanja. Dosadašnja dva najveća transfera bila su onaj Joelintona iz Hoffenheima 2019. (44 milijuna eura), odnosno Bruna Guimarãesa iz Lyona prošle godine (42 milijuna eura).

Trener Eddie Howe želi potpisati barem dva ofenzivna igrača prije zatvaranja ljetnog prijelaznog roka, a pregovara se s više igrača. Budući da je Isak apsolutni prioritet oko kojeg se jednoglasno složila klupska uprava, Telegraph Sport piše da će Newcastle vjerojatno „žrtvovati“ ostala potencijalna pojačanja kako bi uhvatio njegov potpis. Navodno pregovaraju o sklapanju ugovora prema kojem bi isplata išla u dvije rate od 30 milijuna eura.

Isak je 2019. iz Borussije Dortmund prešao u Real Sociedad za 15 milijuna eura i kroz tri sezone u dresu španjolskog prvoligaša nastupio 128 puta, te pritom postigao 43 gola i upisao osam asistencija.

Tagovi: Newcastle, Alexander Isak, Eddie Howe, Real Sociedad, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE