GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Neven Spahija pozitivan na koronu

Neven Spahija pozitivan na koronu
VIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2021 / 18:21
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Hrvatski košarkaški trener Neven Spahija (59) bio je u utorak pozitivan na koronavirus tijekom testiranja brzim antigenskim testom, izvijestio je njegov klub Baskonia.

"Popodne je bilo provedeno testiranje brzim antigenskim testom tijekom kojeg je Spahijin rezultat bio pozitivan. Zbog toga se čitava ekipa testirala i PCR testom na kojem su svi bili negativni uključujući i Spahiju", priopćio je klub iz Baskije.

Zbog predstrožnosti Spahija nije vodio ekipu u utakmici u Zaragozi gdje je njegova ekipa poražena 79-97 u utorak navečer.

Spahija je ostao u hotelu u Zaragozi, gdje je bila odsjela ekipa, pod nadzorom klupskih liječnika te ga očekuje novo testiranje.

Neven Spahija je 15. studenog sjeo na klupu Baskonije zamijenivši smijenjenog Duška Ivanovića. Baskonia trenutačno zauzima deveto mjesto među 18 klubova prve španjolske lige, dok se u Euroligi nalazi na 16. poziciji među 18 momčadi.

Posljednjih tjedana je novi val koronavirusa zahvatio Španjolsku.

Ovaj mjesec su od COVID-a 19 bile oboljele tri hrvatske reprezentativne rukometašice Ćamila Mičijević, Ivana Dežić i Dora Krsnik u južnom gradu Castellonu, a zatim i fizioterapeutkinja, te direktorica reprezentacije u gradu Torrevieji, tijekom Svjetskom rukometnog prvenstva. Nogometaš Luka Modrić bio je zaražen u Madridu od 14. do 24. prosinca, a u sjevernom gradu Pamploni napadač Ante Budimir od 18. do 28. prosinca.

U Španjolskoj osobe zaražene koronavirusom moraju prvesti deset dana u karanteni nakon čega ih se testira PCR testom. Ako je test negativan smiju nastaviti s aktivnostima.

Tagovi: Neven Spahija, Baskonia, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE