GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NBA: Većina vlasnika podržava prijedlog o nastavku sezone 31. srpnja

NBA: Većina vlasnika podržava prijedlog o nastavku sezone 31. srpnja
SEZONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.05.2020 / 09:26
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Prema navodima više američkih medija, vlasnici NBA klubova na svom će sastavnku u četvrtak najvjerojatnije prihvatiti prijedlog povjerenika lige Adama Silvera prema kojemu će se sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu nastaviti u Orlandu na Floridi od 31. srpnja.

Najviše izgleda za podršku ima plan prema kojemu bi se krajem srpnja na Floridi okupile 22 momčadi, 16 koje su držale pozicije koje vode u doigravanje uoči prekida uzrokovanog pozitivnim testom na koronavirus centra Utah Jazza Rudyja Goberta 11. ožujka te šest momčadi koje se nalaze na šest ili manje utakmica zaostatka u odnosu na osmoplasirani sastav u svojoj konferenciji, a to su Portland Trail Blazersi, New Orleans Pelicansi, Sacramento Kingsi, San Antonio Spursi i Phoenix Sunsi sa Zapada te Washington Wizardsi s Istoka.

Te 22 momčadi odigrale bi nekoliko utakmica "regularnog" dijela sezone nakon čega bi 16 najboljih krenulo s doigravanjem.

Za sada još nije definirano bi se doigravanje igralo po konferencijama ili bi u njemu sudjelovalo 16 momčadi s najboljim omjerima.

Tagovi: NBA liga, Adam Silver, San Antonio Spurs, Portland Trail Blazers, New Orleans Pelicans, Sacramento Kings
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE