GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NBA: Šesnaest košarkaša pozitivno na koronavirus

NBA: Šesnaest košarkaša pozitivno na koronavirus
VIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.06.2020 / 19:54
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Šesnaest od 302 igrača sjevernoameričke profesionalne košarkaške lige, odnosno njih 5,3 posto, koji su testirani u utorak pozitivni su na koronavirus, objavili su u petak NBA i NBPA u zajedničkoj izjavi.

"Svaki igrač koji je pozitivan ostaje u samoizolaciji dok ne zadovolji javne zdravstvene protokole za prekid izolacije i dok mu liječnik ne kaže da je zdrav", kaže se u priopćenju u kojem nije otkriven identitet 16-orice.

NBA sezona bi se trebala nastaviti 30. srpnja sa 22 momčadi okupljene u izolairanom okruženju u kompleksu Disney Worldpored Orlanda na Floridi.

U tom kompleksu bi individualni treninzi trebali početi već 1. srpnja, a cijele momčadi bi stizale na Floridu 7. srpnja jer je predviđeno da trening kampovi počnu 9. srpnja i traju do 29. srpnja.

Sezona 2019./20. prekinuta je 11. ožujka nakon što je otkriveno da je centar Utah Jazza Rudy Gobert pozitivan na COVID-19. Ovaj tjedan je objavljeno da su pozitivni na testiranju na koronavirus bili igrač Indiana Pacersa Malcolm Brogdon te iz Sacramento Kingsa Jabari Parker i Alex Len.

Tagovi: Rudy Gobert, koronavirus, Malcolm Brogdon, Sacramento Kings, Jabari Parker, Alex Len
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE