GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Navijaču Boston Celticsa prijeti doživotna zabrana prisustvovanja utakmicama

Navijaču Boston Celticsa prijeti doživotna zabrana prisustvovanja utakmicama
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.05.2021 / 13:43
Autor: SEEbiz
BOSTON - Navijač NBA momčadi Boston Celticsa uhićen je i mogao bi se suočiti s doživotnom zabranom posjeta TD Gardenu nakon što je bacio bocu vode na igrača Brooklyn Netsa Kyriea Irvinga poslije nedjeljne utakmice.

Kamere su prikazale da su redari brzo reagirali prije nego što su navijača odveli u lisicama. Izvještaj Stadiuma kaže da je navijaču doživotno zabranjeno prisustvovanje utakmicama Celticsa, dok je prema drugim izvješćima doživotna zabrana moguća, ali nije finalizirana.

Incident se dogodio nakon što su Netsi u četvrtoj utakmioci doigravanja Istočne konferencije pobijedili 141-126 Celtics i poveli s 3-1 u seriji na četiri pobjede. Irving je prišao centru i pravio se kao da briše tenesicu na logo Celticsa prije nego što se okrenuo prema svlačionici.

Prije nego što je stigao do tunela, navijač je bacio bocu u njegovu smjeru. Boca nije udarila Irvinga, ali privukla mu je pažnju, a on i nekoliko suigrača zaustavili su se i razgovarali s navijačem.

Irving je izazivao zvižduke tijekom cijele utakmice koju je pratilo 17.226 gledatelja. Dvije sezone igrao je za Boston u 2017./18. i 2018./19. prije nego je prešao u Brooklyn.

Tagovi: Boston Celtics, Kyrie Irving, Brooklyn Nets
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE