GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Navijači upali na presicu nasljednika Roberta Prosinečkog i potjerali ga

Navijači upali na presicu nasljednika Roberta Prosinečkog i potjerali ga
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2022 / 22:05
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
LJUBLJANA - Nasljednik Roberta Prosinečkog na klupi ljubljanske Olimpije je Albert Riera.

Nekadašnji lijevi branič renomiranih europskih klubova (Manchester City, Liverpool, Espanyol, Galatasaray...) predstavljen je na današnjoj press-konferenciji u Stožicama. Doduše, presice kao takve nije ni bilo, a razlog su navijači kluba iz slovenske metropole.

Naime, kao što je vidljivo na video-zapisima, Green Dragonsi, kako se naziva Olimpijina navijačka skupina, nije baš najbolje dočekala 40-godišnjeg Rieru, kojem će ovo biti prvi samostalni trenerski posao u karijeri. Otkaz Prosinečkom i sportskom direktoru Mladenu Rudonji navijačima Zelenih nije dobro "sjeo", a Prosinečkom su prije par dana napravili i spektakularan oproštaj...

Bilo kako bilo, Riera je "ni kriv ni dužan" stigao na predstavljanje, gdje su ga dočekali Green Dragonsi. Njih nekoliko desetaka upalo je na konferenciju i stalo ga vrijeđati, derati se, ometati ono što je trebalo biti službenim predstavljanjem novog trenera. Naravno, Dragonsi su ljutnju usmjerili na Rieru, a ne na predsjednika Adama Deliusa, čija ih je odluka da smijeni Prosinečkog i Rudonju baš jako razljutila.

- Izađi van, nisi dobrodošao ovdje! - samo su neki od fragmenata izljeva bijesa Olimpijinih najžešćih pristaša.

Već uoči presice okupili su se navijači Olimpije ispred stadiona, gdje su htjeli razgovarati s predsjednikom, a nakon što nisu dobili odgovore na pitanja koja su imali, odlučili su i treneru Rieri pokvariti prvi radni dan. Vikali su mu, pokazivali prstom prema izlaznim vratima, kroz koja je on kasnije i izašao, vidno u strahu... Zaprijetili su Dragonsi da će, ne promijene li se neke stvari, poduzimati još jasnije i konkretnije poteze i na drugim mjestima po gradu, piše slovenska Ekipa24.

Inače, Olimpija već u četvrtak, ovaj četvrtak igra doma protiv luksemburškog Differdangea utakmicu 1. pretkola Konferencijske lige. To je jedino izvjesno. Ostalo pak, nije.

Tagovi: Robert Prosinečki, Green Dragons, Albert Riera, Olimpija, Mladen Rudonja, Igor Barišić
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE