GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Napuljski San Paolo postao Stadion Diego Armando Maradona

Napuljski San Paolo postao Stadion Diego Armando Maradona
POČAST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.12.2020 / 19:36
Autor: SEEbiz / H
NAPULJ - Gradske vlasti u Napulju po ekspresnom su postupku odlučile o preimenovanju stadiona San Paolo na kojem Napoli igra domaće utakmice te on od ovog petka nosi ime nedavno preminulog legendarnog argentinskog nogometaša Diega Armanda Maradone.

Maradona je potpisom za Napoli 1984. godine sve iznenadio i izvrnuo naglavačke nogometni poredak u Italiji, gdje su do tada vladale momčadi s talijanskog sjevera, Juventus, Milan i Inter. S Maradonom u momčadi Napoli je dvaput bio prvak Italije i osvajač Kupa UEFA.

"Razgovarao sam s lokalnim vlastima zadnjih 17 godina u želji da kupim stadion i preimenujem ga u Diego Armando Maradona", izjavio je predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis za talijanski Sky.

"To je jedino ispravno, u znak sjećanja na Maradonu. I da smo išli u izgradnju novog stadiona, ja bih ga opet nazvao njegovim imenom", dodao je de Laurentis.

Tagovi: Napoli, San Paolo, Diego Maradona, Aurelio de Laurentiis
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE