GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Napoli i dalje stopostotan

Napoli i dalje stopostotan
NA VRHU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.10.2021 / 20:23
Autor: SEEbiz / H
FIRENCA - Nogometaši Napolija i nakon sedmog kola Serie A imaju stopostotan učinak, a do sedme uzastopne pobjede stigli su na gostovanju u Firenci, gdje su svladali Fiorentinu s 2-1 (1-1).

Domaća momčad je prva stigla do prednosti, kad je na asistenciju srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića mrežu pogodio Argentinac Lucas Martinez Quarta. Gosti su izjednačili u 39. minuti. Iako je domaći vratar, Poljak Dragowski, obranio kazneni udarac Lorenzu Insigneu, prvi je na odbijenu loptu dotrčao Meksikanac Hirving Lozano i poslao ju u mrežu.

Pogodak za preokret i pobjedu Napolija u 50. minuti je postigao nekadašnji branič Dinama Amir Rrahmani nakon ubačaja Piotra Zielinskog. Rrahmaniju je to već drugi pogodak u ovoj sezoni.

Napoli je s maksimalnim 21 bodom na vrhu ljestvice ispred branitelja naslova Intera koji ima 17 bodova. Treći je Milan sa 16 bodova i utakmicom manje, a četvrta je s 15 bodova Roma koja je na Olimpicu s 2-0 svladala Empoli.

Henrikh Mkhitaryan je bio najbolji igrač Mourinhove momčadi. U 42. minuti je armenski nogometaš asistirao Lorenzu Pellegriniju za vodeći pogodak, a u 48. minuti je i sam pogodio mrežu Empolija za konačnih 2-0.

Verona je stigla do druge ovosezonske pobjede u Serie A pod vodstvom Igora Tudora, a na svom je terenu svladala Speziju s uvjerljivih 4-0.

Argentinac Giovanni Simeone je već u 4. minuti postigao vodeći pogodak za Veronu. Za 2-0 je pogodio Davide Faraoni u 15. minuti, a Gianluca Caprari je u 42. minuti povećao prednost domaćih na 3-0. Za konačnih 4-0 strijelac je bio Brazilac Daniel Bessa u 71. minuti.

Bessu je u 73. minuti zamijenio Nikola Kalinić, dok su Boško Šutalo i vratar Ivor Pandur ostali na klupi za pričuve.

Sampdoria i Udinese su odigrali utakmicu sa šest pogodaka iz koje su obje momčadi izašle sa po jednim bodom. Pereyra (15), Beto (44) i Forestieri (84) bili su strijelci za goste koji su vodili 1-0 i 2-1. Domaća momčad do prvog izjednačenja stigla autogolom Strygera Larsena (24), za 2-2 je strijelac bio Quagliarella (47) iz kaznenog udarca, a za 3-2 je pogodio Candreva (69).

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Bologna je svladala Lazio s 3-0, a strijelci su bili Barrow (14), Theate (17), Hickey (68).

Od 20.45 sati Atalanta je domaćin Milanu u posljednjoj utakmici 7. kola.

Tagovi: Napoli, Lucas Martinez Quarta, Amir Rrahmani, Dušan Vlahović
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE