GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mura prodala skoro 10.000 ulaznica za utakmicu bez gledatelja

Mura prodala skoro 10.000 ulaznica za utakmicu bez gledatelja
REKORDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.06.2020 / 18:09
Autor: SEEbiz / H
MURSKA SOBOTA - Slovenski nogometni prvoligaš Mura objavio je na svojim internetskim stranicama kako je prodao najveći broj ulaznica u povijesti kluba za nadolazeću domaću utakmicu protiv Tabora iz Sežane koja će se igrati 13. lipnja i to bez gledatelja.

Mura je do sada najveći broj gledatelja imala ove sezone na utakmici protiv Olimpije, kada se na stadionu Fazanerija okupilo 4.400 gledatelja, no za utakmicu protiv Tabora prodali su skoro 10.000 ulaznica, premda zbog pandemije koronavirusa neće biti gledatelja.

Vodstvo kluba iz Murske Sobote nedavno je pokrenulo kampanju "Mi smo Mura" štampavši 33 različite prigodne ulaznice za utakmicu protiv Tabora. Na ulaznicama su pojedinačne slike nogometaša, trenera, te 12. igrača "Black Gringosa", a služe kao kolekcionarski suvenir.

Svi koji u svojoj kolekciji sakupe 11 ulaznica na poklon će dobiti klupsku polo majicu i posebnu zahvalu. One najvjernije koji sakupe svih 33 različitih ulaznica očekuje originalni dres s potpisima svih igrača i trenera i posebna zahvala.

"Iz dana u dan stižu narudžbe iz cijele Europe za naše kolekcionarske ulaznice za prvu domaću utakmicu bez gledatelja. Hrvatska, Njemačka, Rusija, Ukrajina, Velika Britanija, Austrija, Belgija i mnoge druge zemlje pridružile su se popisu sljedbenika crno-bijelih," poručili su iz kluba.

Mura u čijim redovima igraju hrvatski nogometaši Dean Šafarić, Luka Bobičanec, Marin Karamarko, Andrija Bubnjar, Matko Obradović i Andrija Filipović, se trenutačno nalazi na petom mjestu slovenskog prvenstva, a 24. lipnja će igrati u finalu Kupa protiv Nafte.

Tagovi: NK Mura, Black Gringos, Dean Šafarić, Luka Bobičanec, Marin Karamarko, Andrija Bubnjar, Matko Obradović, Andrija Filipović
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE