GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mulaomerović: Želimo se osvetiti Fincima za poraz u kvalifikacijama za SP

Mulaomerović: Želimo se osvetiti Fincima za poraz u kvalifikacijama za SP
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.09.2022 / 20:32
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - Hrvatska košarkaška se plasirala u osminu finala EuroBasketa gdje ju čeka Finska a izbornik Damir Mulaomerović ističe kako se radi o poznatom protivniku kojem se njegovi košarkaši žele osvetiti za poraz u kvalifikacijama za SP.

"Najprije čestitam dečkima što smo stigli do Berlina. Uz pet utakmica u sedam dana, kapa dole svima. Da, svima je tako, ali bilo je dosta potrošnje. Sad idemo na protivnika kojeg znamo, atipična ekipa koja vrlo brzo trči i imaju jako opasne vanjske šuteve. No, mi se na neki način želimo pokazati i osvetiti za taj poraz koji smo doživjeli u Rijeci u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Dečki su motivirani i svi smo svjesni zašto smo ovdje, a sve reprezentacije koje su došle ovdje su kvalitetne. Prije svega se nadam da ćemo se dobro odmoriti u ova dva dana, napraviti dobar scouting i naših utakmica s njima i njihovih utakmica iz Praga. Pozitivni smo i mislim da smo u dobroj situaciji da odigramo dobru utakmicu i, na kraju krajeva, i pobijedimo", kazao je Mulaomderović.

Najveća zvijezda finske reprezentacije je Lauri Markkanen koji igra u NBA u Cleveland Cavaliersima i Mulamerović napominje kako se hrvatska obrana fokusirati na njega.

"Morat ćemo zaustaviti Laurija, on je njihov najbolji igrač, vidjet ćemo tko će i kako na njega. Međutim, nije tu samo Lauri, tu su i Sasu Salin i ostali koji su sjajni i igraju brzu i modernu košarku. Bit će dosta teško, no nadam se da ćemo odgovoriti na odgovarajući način", zaključio je hrvatski izbornik,

Susret osmine finala EuroBasketa košarkaša između Hrvatske i Finske igra se u nedjelju s početkom u 14.45 sati u Berlinu.

Tagovi: Damir Mulaomerović, Dominik Mavra, Bojan Bogdanović, Jaleen Smith, Mario Hezonja, Luka Dončić
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE