GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho: Engleska je favorit

Mourinho: Engleska je favorit
PREDVIĐANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.06.2021 / 15:05
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Romin trener Jose Mourinho bio je gost komentator na engleskom The Sunu. Tu je analizirao predstojeće Europsko prvenstvo i otkrio da mu je Engleska prvi favorit za zlatnu medalju. U prvoj turi analizirao je glavne favorite i otočke reprezentacije.

Hrvatska je u skupini s Engleskom, Škotskom i Češkom.

Počeo je Portugalac s Engleskom.

"Ovo je generacija prepuna dobrih igrača, nevjerojatni su. Zato Garethu Southgateu neće biti nimalo lako odabrati one koji će igrati. Pogledajte samo primjer desnih bočnih, toliko je izbora. Uz Brazil, najteže je biti izbornikom Engleske, zbog pritiska. No Southgate ima i odličnog pomoćnika u Steveu Hollandu pa sam uvjeren da će donijeti najbolje moguće odluke. Što se šansi tiče, grupni dio natjecanja je u Engleskoj, polufinale je u Engleskoj, finale je u Engleskoj. Ako se nije dogodilo 1996., mora sad. Kad će ako ne sad?"

"Momčad je prepuna igrača koji igraju važne uloge u Engleskoj. Kieran Tierney, Andy Robertson, Scott McTominay... Bolji su nego ikad u posljednjih 20 godina. Steve Clarke mi je bio pomoćnik u Chelseaju i zna sve što treba znati, a uz to unosi emociju u posao. Vjerujem u taj škotski duh, bit će opasni s kim god zaigrali. Iako ih ne vidim u polufinalu, ne vidim nikoga tko će ih lako pobijediti."

Hrvatska Euro otvara protiv Engleske 13. lipnja na Wembleyju od 15 sati.

Tagovi: Jose Mourinho, Engleska, EURO 2020
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE