GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho: Dajte mi Luku Modrića i sve te starce i osvojit ću Ligu prvaka

Mourinho: Dajte mi Luku Modrića i sve te starce i osvojit ću Ligu prvaka
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.10.2021 / 20:12
Autor: SEEbiz / tportal
RIM - Neuništivi Jose Mourinho nastavlja šokirati nogometnu javnost. Specijalni je od ove sezone trener Rome, a sada je u razgovoru za engleske medije još jednom 'zabljesnuo'.

Čini se kako je Jose Mourinho (58) bio izuzetno raspoložen za razgovor, a jedna od tema je bila i njegov angažman u Chelseaju kojeg je vodio u dva mandata, od 2004. do 2007. te od 2013. do 2015. godine.

U jednom ga je trenutku netko upitao kako bi londonski sastav izgledao da je on ostao na klupi i da su mu doveli neke od iskusnijih igrača. Mourinha su pitali što bi bilo da su mu doveli, sada skoro besplatne, Lea Messija ili Cristiana Ronalda koji su već pred kraj svojih karijera.

A Mourinho kao Mourinho, sada je samo prilagodio Napoleonovu izjavu 'Kad bih imao samo 100.000 Hrvata, osvojio bih čitav svijet!' i iskoristio ju za nogometne svrhe.

'Dajte mi sve te starce! Dajte mi Cristiana Ronalda, Lea Messija, Luku Modrića, Didiera Drogbu, Franka Lamparda, Johna Terryja, Sergija Ramosa, Jeromea Boatenga, Danija Alvesa, Manuela Neuera i Andresa Iniestu. Osvojio bih Ligu prvaka, prvenstvo i nagradu za Fifinog trenera godine', odmah je ispalio Mourinho.

Ne treba ni naglašavati da Specijalni nije dugo trebao čekati odgovor od 'prozvanih' legendi. Prvi se odazvao legendarni Didier Drogba koji mu je na Twitteru poručio da je spreman za novu suradnju.

'Izazov prihvaćen! Idemo!', jasan je bio Drogba, a potom su se u istom stilu oglasili Frank Lampard i John Terry... Sigurni smo da će se ubrzo javiti i ostali.

Tagovi: Jose Mourinho, Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, AS Roma
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE