GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho bi mogao dobiti otkaz do Božića

Mourinho bi mogao dobiti otkaz do Božića
OTKAZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2021 / 07:39
Autor: SEEbiz / H
RIM - Roma je pod vodstvom portugalskog stručnjaka Josea Mourinha u velikoj krizi. U posljednjih sedam susreta samo su jednom pobijedili. Drže šesto mjesto na tablici, a norveški Bodo Glimt im je prije dva tjedna zadao jedan od najvećih europskih poraza u povijesti kada ih je svladao sa 6:1.

Talijanska La Gazzetta dello Sport donosi veliku priču o problemima s Mourinhom i igračima. Podsjećamo, Mourinho je nakon poraza od Norvežana rekao kako sada svi mogu vidjeti zašto postoje igrači koji igraju i oni koji ne igraju. Gazzetta kaže kako je Portugalac "bacio igrače pod autobus", a da se nekolicini igrača nije svidio tretman njihovih suigrača. Posebno se to odnosi, piše isti list, na klan talijanskih igrača u svlačionici.

Svlačionica je ponašanjem trenera destabilizirana i u njoj se teško može vidjeti osmijeh, piše Gazzetta. Uprava mu navodno i dalje čvrsto stoji iza leđa i ispunit će mu želju te se aktivirati na siječanjskom prijelaznom roku. Ipak, Roma će morati prodavati kako bi joj budžet podnio ulazne transfere, a to će biti jako teško na ovakvom tržištu.

Za Romu je bitna stavka razvoj mladih igrača kako bi se prodali i uprava navodno nije zadovoljna s napretkom većine mladih igrača pod Mourinhovim vodstvom. U talijanskim kladionicama pojavile su se već i prve ponude o tome da će Mourinho dobiti otkaz. Na jednoj od njih čak se i nudi opcija da bivši prvak Europe neće dočekati Božić kao trener Rome, a kladionice daju oko 13% šanse za takav rasplet događaja.

Tagovi: Jose Mourinho, AS Roma, Benfica, Uniao de Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE