GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Moro odlazi u moskovski Dinamo

Moro odlazi u moskovski Dinamo
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.08.2020 / 08:37
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Sve je, zapravo, počelo još za vikend, kad je u Maksimiru odbijena ponuda kijevskog Dynama za Nikolu Moru od sedam milijuna eura.

Dinamo ju je načelno čak i prihvatio, Moro se nećkao, nije baš htio u Kijev, ali očito je takva odluka imala pozadinu i u najavi koja je vrlo brzo stigla iz Moskve, kad se u igru ubacio još jedan Dinamo.

I onda, u utorak, već od jutra, priča se brzo proširila, stigla je ponuda iz Moskve za Moru, svi su pričali kako Moro odlazi, kako je to gotova stvar, da Moro postaje “Car Nikolaj”. I ostali relevantni izvori sa svih strana potvrdili su da je transfer jako blizu, da su Moskovljani ponudili 10 milijuna eura, a da je Dinamov veznjak dogovorio svoju plaću, koja je viša i od one u Kijevu pa sad sigurno neće odbiti odlazak.

Međutim, Nikola Moro u utorak ujutro normalno je trenirao, odradio sve obveze s momčadi, dok smo pisali ovaj tekst bio je s ostalima na dnevnom odmoru i pripremao se za poslijepodnevni trening. I, iako je, pretpostavljamo, tijekom dana barem 100 puta dobio pitanje: “Je li istina, ideš?”. Neki su već i čestitali, a on se ponašao kao da je normalan radni dan i kao da će ostati u Maksimiru.

Očito, načelno je sve dogovoreno, ali čini se da postoje još neki detalji koji su spriječili klub(ove) da već u utorak poslijepodne objave da je sve gotovo i službeno i da Moro odleti za Moskvu. Iako vrag često zna spavati u detalju, ako je Moro dogovorio svoju plaću, a Dinamo zadovoljan iznosom ponude, bilo bi iznenađenje da posao u zadnji tren propadne. No, kao što znamo, dok nema potpisa, uvijek postoji “ali”...

Uglavnom, Morin transfer od 10 milijuna eura bio bi odličan posao za Modre. Ne zato što Moro potencijalno ne vrijedi više i da bi za njega mogli u budućnosti dobiti i veću svotu, već što u ovim čudnim životnim i nogometnim okolnostima to jest svota koju nije lako dosegnuti. Nema puno igrača, pogotovo ne ih klubova Dinamova ranga koji su otišli za toliku svotu.

Tagovi: Nikola Moro, Dinamo, Dinamo Moskva, Dinamo Kijev
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE