GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Monte Carlo potvrdio dolazak Đokovića na turnir

Monte Carlo potvrdio dolazak Đokovića na turnir
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2022 / 08:18
Autor: SEEbiz / H
MONTE CARLO - ATP Monte Carlo objavio je i zvanično da Novak Đoković dolazi na turnir.

U zvaničnom saopštenju, potvrđeno je da će Novak biti akter ovog turnira, prvog velikog posle deportacije iz Australije.

Đoković je igrao u Dubaiju samo tri kola, sada je vreme za nastup na Mastersu.

Novak je rekorder Mastersa sa 37 titula, prati ga Rafael Nadal sa 36.

Ujedno, Novak dolazi kao najbolji teniser sveta, za sada - može da ga svrgne samo Danil Medvedev ako dođe do polufinala Majamija.

„Posle izdanja 2021. organizovanog po prvi put bez publike, Monte Karlo Masters 2022. trebalo bi da se vrati u normalu, sa tribinama punim gledalaca koji će pokazivati entuzijazam u raznim aktivnostima koje se nude tokom cele nedelje“, najavio je direktor turnira Željko Franulović.

Potvrđeno je da će igrati svi iz top 10, dolaze Danil Medvedev, Rafael Nadal, Aleksandar Zverev, branilac titule Stefanos Cicipas, Mateo Beretini, Andrej Rubljov, Kasper Rud, Feliks Ože Alijasim i Kameron Nori.

Francusku predstavljaju Gael Monfis i Igo Umber.

"Ovom glavnom žrebu biće dodato 7 igrača iz kvalifikacija, kao i 4 vajld karte, biće ukupno 56 igrača. Ekskluzivno se oglasio i Željko Franulović u vezi sa prvim specijalnim pozivnicama koje su dobili Stan Vavrinka i Žo-Vilfrid Conga. Vidimo se od 9. do 17. aprila 2022. na turniru", navodi se.

Tagovi: Monte Carlo, Novak Đoković, Željko Franulović
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE