GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić: Karijeru želim završiti u Real Madridu

Modrić: Karijeru želim završiti u Real Madridu
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.06.2020 / 11:19
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je u ponedjeljak u intervjuu novinama "La Gazetta dello Sport" kako će igrati na visokoj razini još dvije godine, a onda pohađati tečaj za trenera.

"Siguran sam da na visokoj razini mogu igrati još dvije godine, nakon toga ćemo vidjeti. Volio bih završiti karijeru u Real Madridu, no to će također ovisiti o klubu. Naravno da ću pohađati tečaj za trenera", izjavio je Modrić.

Vezni igrač je s 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu istječe za godinu dana, 30.lipnja 2021.

"Osjećam se poput normalne osobe, koja voli skromnost i umjerenost. Uporan sam. Suigrači u Madridu me zovu "vinagre" (ocat) jer loše prihvaćam poraz na treningu", rekao je.

Poručio je kako će nastaviti igrati za Hrvatsku koju iduće ljeto očekuje Europsko prvenstvo.

"Za nas je reprezentacija više od nogometa. Kao igraču, i treneru, bila bi mi čast biti ondje", napomenuo je.

Mediji su prošle godine nagađali o njegovom mogućem odlasku u Milan kada je ondje direktor bio Zvonimir Boban, nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije, no Real Madrid i sam Boban govorili su da nema ničega u toj priči.

"Boban mi je bio idol kada sam bio dječak, bio sam kupio crveno-crni dres. Zamišljao sam se igračem Milana, no na kraju je moj put bio drugačiji. A kada dođeš u Real Madrid ne razmišljaš o odlasku u druge klubove. Da mi nije dobro išlo u Madridu, dobro bih razmotrio talijansku ligu. No, iskreno, meni je uvijek prioritet bio samo Real Madrid", rekao je Modrić.

Tagovi: Luka modrić, Real Madrid, Zvonimir Boban, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE