GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić je počeo pregovore s Realom, ali i s još dva kluba

Modrić je počeo pregovore s Realom, ali i s još dva kluba
PREGOVORI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2023 / 11:13
Autor: SEEbiz / index.hr
MADRID - Luka Modrić (37) napokon je počeo pregovore s Realom oko produljenja ugovora koji mu završava za samo tri mjeseca. Ovo je objavio Florian Plettenberg, novinar njemačkog Sky Sporta i jako pouzdan izvor za transfere.

To je velika novost jer dugo čekanje Reala da krene u pregovore sa svojom legendom koja uskoro može napustiti klub bez odštete, u kombinaciji s jako promjenjivom Modrićevom formom zadnjih mjeseci, bilo je razlog za sve češće špekulacije kako Real više ne želi Modrića.

Međutim, ova vijest pokazuje suprotno. Spomenuti izvor navodi:

"Real i Modrić počeli su pregovore oko produljenja ugovora do 2024., ali istovremeno za Modrića se ozbiljno interesiraju klubovi iz Katara i Saudijske Arabije. Moguće je da napusti Real na kraju sezone. Konačna odluka očekuje se za dva tjedna do mjesec dana."

S obzirom na Modrićevu dob, Real je posljednjih godina s njim produljivao ugovore za po jednu sezonu. Modrić je u Real došao 2012. iz Tottenhama uz odštetu od 35 milijuna eura. Od tada je za Real odigrao 473 utakmice, postigao 37 i namjestio 76 golova. S Realom je osvojio tri španjolska i pet europskih naslova.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE