GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić je napravio potpuni zaokret u načinu treniranja

Modrić je napravio potpuni zaokret u načinu treniranja
DUGOVJEČNOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.10.2020 / 11:32
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Španjolski AS objavio je danas tekst o Luki Modriću pod naslovom "Tajne Luke Modrića" u kojem je pokušao objasniti dugovječnost hrvatskog kapetana.

Modrić je i s 35 godina na leđima jedan od najboljih igrača Reala i hrvatske reprezentacije, a novinar AS-a uvjeren je kako je razlog tome poseban način treniranja koji hrvatski veznjak prakticira.

Novinar AS-a Sergio Lopez de Vicente u tekstu hvali Modrića zbog njegove otvorenosti referirajući se na to da je zahvalio izborniku Daliću što mu je dozvolio da ostane u Madridu i odradi predsezonu s klubom.

"Luka je iz temelja promijenio svoj stil života i treninga. Napravio je tolike promjene da je u rujnu tražio da se ne priključi Hrvatskoj kako bi odradio pripreme sa Zidaneom. Pazi kako se hrani, odmara, a pomaže mu i mentalitet klinca koji dolazi do izražaja na svakom treningu. Propustio je samo jednu od zadnjih 13 utakmica Reala", piše španjolski novinar pa dodaje:

"Luka je najiskusniji igrač u svlačionici Reala. Počeo je u tri od zadnje četiri utakmice u ligi, a u onoj u kojoj nije počeo, upravo je on bio prevaga kada je ušao na poluvremenu i stvorio šansu za gol protiv Betisa."

Kao što i navodi španjolski list, hrvatski kapetan vratio se u reprezentaciju nakon što je propustio ciklus u rujnu jer je želio odraditi pripreme s Real Madridom kako bi što spremniji dočekao početak sezone.

"Hvala izborniku što mi je to dopustio jer je u mojim godinama jako teško uhvatiti ritam ako ne odradiš pripreme. Osjećam se jako dobro, mislim da dobro igram i u Realu i zadovoljan sam", rekao je Modrić koji je u prijateljskoj utakmici u St. Gallenu protiv Švicarske odigrao zadnjih 25 minuta prije utakmice sa Švedskom pa dodao:

"Čuo sam se s Ivanom prije nego što je objavio svoju odluku. Naravno da mi je žao što ga više nema, ali moramo poštovati njegovu odluku. Svi ti ciklusi prije ili kasnije završavaju. Nitko nije vječan i nitko neće sto godina igrati za reprezentaciju. Hvala mu na svemu još jednom", kazao je Modrić i osvrnuo se na svoju budućnost u nacionalnom dresu.

Tagovi: Luka Modrić, Zinedine Zidane, Real Madrid, Ivan Rakitić, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE