GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić dobio temperaturu pa se vratio na trening

Modrić dobio temperaturu pa se vratio na trening
PRIPREME
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2022 / 20:19
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji se s Real Madridom priprema u Sjedinjenim Državama, propustio je trening zbog povišene temperature pa se priključio suigračima na popodnevnom treningu kada je otklonjena sumnja na zarazu koronavirusom.

Modrić, s 36-godina najstariji nogometaš europskog prvaka, propustio je trening u Los Angelesu a njegov test na Covid-19 bio je negativan, rekli su iz Real Madrida novinarima.

Vezni igrač je zatim došao na popodnevni trening te normalno vježbao sa suigračima pripremajući se za prijateljsku utakmicu s Juventusom koju će Real Madrid igrati u nedjelju u 4 sata u noći po hrvatskom vremenu (subota 19 sati po lokalnom vremenu).

Kamp Real Madrida je posjetio njegov bivši 33-godišnji igrač Gareth Bale koji je ovaj mjesec prešao u tamošnji Los Angeles FC. "Kraljevski klub" je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako se srdačno pozdravljaju Modrić i Bale. Njih su dvojica igrala zajedno u Real Madridu od ljeta 2013., a prije toga i u londonskom Tottenhamu.

Real Madrid, koji je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Superkup, odigrao je dvije pripremne utakmice na američkoj turneji. Nakon poraza 0-1 od Barcelone remizirao je 2-2 s meksičkom Americom.

Prvu službenu imat će za dvanaest dana u Helsinkiju gdje će u europskom Superkupu odmjeriti snage s njemačkim Eintrachtom, lanjskim osvajačem Europske lige.

Modrić je s Real Madridom osvojio 20 trofeja a u lipnju je produžio ugovor za dodatnu sezonu, do 30.lipnja 2023.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE