GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić bi mogao završiti u engleskom velikanu

Modrić bi mogao završiti u engleskom velikanu
SPEKULACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.11.2021 / 16:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tijekom vikenda ugledna Marca, inače sklona Kraljevskom klubu, objavila je tekst da su čelnici odlučili nastaviti suradnju s Lukom Modrićem, a da zbog hrvatskog veznjaka ni ne pomišljaju o dovođenju Paula Pogbe. Takvo povjerenje u Modrićeve kvalitete jasan je signal da bi hrvatski reprezentativac i sljedeće sezone trebao nositi dres Reala.

No očito je da u Modriću i drugi vide velik kapital, pa je tako The Sun ponovio priču da bi ga u svojim redovima rado vidio i Manchester City, odnosno da bi s njime volio raditi i Pep Guardiola.

'Modrić je spreman krenuti putem Franka Lamparda, odraditi čaroliju u Manchester Cityju prije nego što ode u New York City, klub pod kišobranom Građana', navodi najtiražniji engleski tabloid The Sun.

U tu se priču uključio i veliki BBC, koji je vijest o Modriću stavio na naslovnicu rubrike 'nogometne glasine', uz naslov 'Modrić otvoren za prelazak u Manchester City'.

Naravno, što je istina, jedino zna Luka Modrić. A ono čime mi raspolažemo jest njegova opsesija Realom i želja da u najvećem klubu na svijetu završi karijeru.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Manchester City
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE