GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mlinarić u suzama: Kranjčar je za mene bio najbolji igrač Dinama svih vremena

Mlinarić u suzama: Kranjčar je za mene bio najbolji igrač Dinama svih vremena
GENERACIJA 82.
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.03.2021 / 14:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Legendarni strijelac Cico Kranjčar otišao je jutros u bolnici Merkur, gdje se već duže borio s posljedicama narušenog zdravlja. Nakon što je preminuo Duško Popovski, legendarni malonogometni igrač i osvajač Kutije šibica, Cico je naglo oslabio. Bili su veliki prijatelji, a s njima je bio i Marko Mlinarić.

Legendarni Mlinka pokopat će još jednog suborca iz Dinamove 82., a zagrebački klub oprostit će se od još jednog velikana, nakon što je od prosinca prošle godine rekao posljednje zbogom Ottu Bariću, Slavenu Zambati i Krasnodaru Rori.

Razgovarali smo s Mlinarićem čim smo čuli vijest koja je jutros mnoge rastužila. Ćiro Blažević nam je kazao da od šoka ne može ni ustati.

"Kad sam jutros vidio da me Niko zove predosjetio sam, slutio sam da se dogodilo najgore. Cico je već dugo ležao u bolnici", ispričao je za Index.hr.

"Niko je nazvao i nikad to neću zaboraviti, te četiri riječi... Oprostite...", počeo je plakati.

"Rekao je 'Mlinka, tata je umro'. Bio sam u šoku. Ne znam kako će ovo zacijeliti, nedavno mi je umro drugi prijatelj kojeg poznajem cijeli život", skupljao je snagu za razgovor.

Žao mu je što nije stigao još jednom vidjeti Cicu.

"Vidio sam ga posljednji put prije tri mjeseca. Teško je i neće proći", neutješan je Mlinka kojeg smo podsjetili da sigurno neće proći ni sve što su napravili zajedno.

Slika po kojoj će najviše pamtiti Cicu posebno je emotivna.

"Pun Maksimir i ta atmosfera u zraku, Zagreb kakav je tada bio. Po tome ću ga pamtiti. Bio je veseljak sa zaraznim osmijehom, uveseljavao je druge ljude i činio ih sretnima. Za mene je bio najbolji igrač Dinama svih vremena, tehnički savršen golgeter", rekao nam je Mlinarić o Cici koji je za Dinamo u karijeri zabio blizu sto golova i odigrao 260 utakmica.

"Želim iskoristiti priliku jer to treba reći: Hvala, Zlatko, na svemu što si napravio za Hrvatsku i Zagreb. Osvajao si titule, zabijao za svoj Dinamo, a nikad nećemo zaboraviti ni naslov prvaka sa Zagrebom koji je prekinuo dominaciju Dinama i Hajduka", rekao na je Mlinka i zaključio:

"Bio je istinski velikan i hrvatski kapetan, a svojim osmijehom sve oko sebe pretvarao je u dobro, to mu je uvijek bila želja i takvog ćemo ga pamtiti".

Tagovi: Marko Mlinarić, Zlatko Kranjčar, Dinamo, Ćiro blažević, Duško Popovski, Niko Kranjčar
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE