GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mirko Novosel imenovan počasnim predsjednikom Cibone

Mirko Novosel imenovan počasnim predsjednikom Cibone
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.07.2021 / 19:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U KK Ciboni izvršena je potpuna depolitizacija Kluba. Legenda kluba Mirko Novosel je imenovan Počasnim predsjednikom dok su ostavke na mjesto članova Skupštine podnijeli Slavko Kojić i Zdenko Antunović. Umjesto njih, novim članovima Skupštine imenovani su Krešimir Gunjača i Daniel Peršić.

Priopćenje KK Cibona donosimo u cijelosti:

'U četvrtak, 15. srpnja 2021. godine, u prostorijama Košarkaškog centra Dražen Petrović održana je sjednica Skupštine KK Cibona.

Nastavno na podnešene ostavke od strane dva člana Skupštine, gospodina Slavka Kojića i gospodina Zdenka Antunovića, Skupština KK Cibona je donijela odluku o imenovanju dva nova člana Skupštine, gospodina Krešimira Gunjače i gospodina Daniela Peršića. Također, ostavku na mjesto člana Skupštine podnio je gospodin Marin Rozić. Košarkaški klub Cibona ovim putem zahvaljuje dosadašnjim članovima Skupštine koji su podnijeli ostavke na svemu što su napravili za Košarkaški klub Cibonu, a novim članovima Skupštine želi uspješan rad i puno sportskih uspjeha.'

'S ponosom ističemo da je sukladno čl. 36 Statuta Košarkaškog kluba Cibona, Skupština KK Cibona imenovala Počasnim predsjednikom Košarkaškog kluba Cibona gospodina Mirka Novosela, legendu našeg Kluba. Čestitamo gospodinu Mirku Novoselu na imenovanju Počasnim predsjednikom KK Cibona i želimo mu da i dalje doprinosi ugledu Kluba te da svojim iskustvom i savjetima pomaže radu našeg sportskog kolektiva.

Na Skupštini KK Cibona usvojene su izmjene i dopune Statuta KK Cibona s kojima je omogućeno sudjelovanje navijača/članova Kluba u Tijelima Košarkaškog kluba Cibona, čime je navijačima/članovima pružena mogućnost participiranja u odlučivanju u najvišem Tijelu Košarkaškog kluba Cibona, Skupštini Kluba.

KK Cibona ulaže maksimalne napore u pripremi nove sezone o čemu ćemo detaljnije izvještavati javnost u nadolazećem periodu.

Tagovi: Mirko Novosel, Cibona, Slavko Kojić, Zdenko Antunović.
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE