GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milwaukee najranije ikad osigurao doigravanje

Milwaukee najranije ikad osigurao doigravanje
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.02.2020 / 09:41
Autor: SEEbiz / H
MILWAUKEE - Iako nisu igrali u nedjelju, košarkaši Milwaukee Bucksa osigurali su doigravanje već nakon 56 utakmica, što je NBA rekord otkad je uvedeno pravilo da svaka momčad odigra 82 utakmica u regularnoj sezoni.

Milwaukee je oborio rekord koji su držali 2016. i 2017. godine Golden State Warriorsi,kojima je trebalo 58 utakmica za ulazak u playoff. Bucks vode u ligi s omjerom od 48 pobjeda i samo 8 poraza, te imaju čak 24 pobjede više od trenutno osmoplasiranog Orlanda, a za rekordno brzo osiguranje doigravanja "krivci" su Washington Wizardsi koji su sinoć izgubili kod Chicaga (126-117) . Washington je izgubio iako je Bradley Beal postigao rekordna 53 koša, a igrač Wizzardsa je čak 20 puta stao na liniju slobodnih bacanja i pogodio 18 pokušaja.

Pascal Siakam (21) je predvodio Toronto Raptorse koji su kod kuće porazili Indiana Pacerse s 127-81, što je najveća pobjeda u povijesti kanadskog kluba. Prvaci su od zadnjih 18 utakmica izgubili samo jednu, a ovog mjeseca su čak triput svladali Pacerse.

U najvećem klasiku lige, Lakersi su 114-112 u svojoj dvorani pobijedili Celticse zahvaljujući Anthonyju Davisu (32, 13 skokova) i LeBronu Jamesu (29, 9 asista, 8 skokova). Boston je igrao bez svog najboljeg igrača Kemba Walkera, a utakmicu karijere je odigrao Jayson Tatum (41).

Tagovi: Milwaukee Bucks, Toronto Raptors, Pascal Siakam, Anthony Davis, LA Lakers, LeBron James
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE