GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Miloš Kos pojačao PPD Zagreb

Miloš Kos pojačao PPD Zagreb
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.10.2022 / 14:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Miloš Kos službeno je novi član rukometnog kluba PPD Zagreb.

Sjajni 20-godišnji reprezentativac Srbije koji je, zajedno sa Stefanom Dodićem, juniorsku reprezentaciju svoje zemlje na ljeto predvodio do bronce na juniorskom Europskom prvenstvu u Portugalu treninzima se priključuje već danas. Kos, koji u PPD Zagreb stiže iz Izviđača, tijekom nedavno zaključenog reprezentativnog tjedna upisao je i prvi nastup za seniorsku vrstu Srbije. A evo što o svemu po dolasku u Zagreb kaže novi 'Lav' – Miloš Kos.

'Nakon par titula u Bosni i Hercegovini evo jedan veliki iskorak za mene. Liga prvaka je ostvarenje sna naravno i moram se iskreno zahvaliti Zagrebu na ukazanoj prilici. Momčad je jako dobra, neke igrače naravno znam bolje, s nekima sam i igrao i vjerujem da ću se dobro uklopiti. U zadnjih par dana se dosta toga dogodilo za mene, prvi put sam i nastupio za seniorsku reprezentaciju i moram reći da sam stvarno presretan i uzbuđen radi svega što slijedi. Ne osjećam neki pritisak, moj cilj je nastaviti rasti kao igrač i čovjek i smatram da je PPD Zagreb sjajna okolina za to', zaključio je Kos.

Dolaskom Miloša Kosa zadovoljan je i trener Zagrebaša – Ivica Obrvan.

'Radi se o izuzetno mladom igraču koji je na zadnjem juniorskom Europskom prvenstvu pokazao svu raskoš svog talenta. Igrajući u generaciji zajedno sa Stefanom Dodićem bio je jedan od najbolji igrača turnira a u momčadi Ljubuškog već nekoliko godina pokazuje da je riječ o sjajnom talentu. Smatram da je ovo odličan posao od strane uprave kluba jer smo dolaskom Miloša Kosa svi mi višestruko na dobitku. Miloš je igrač budućnosti i Zagreb je s njim dobio sjajnog lijevog vanjskog za narednih nekoliko godina ali smatram da nam on može pomoći već ove sezone i da će bez obzira na proces prilagodbe koji je nužan biti plus za našu momčad i pomoći nam da bolje igramo', rekao je Obrvan.

Tagovi: Miloš Kos, PPD Zagreb, Stefan Dodić, Izviđač
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE