GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milan želi otkpiti Rebićev ugovor, ali...

Milan želi otkpiti Rebićev ugovor, ali...
UGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.07.2020 / 08:50
Autor: SEEbiz / tportal
MILANO - AC Milan je sjeo za stol s Rebićevim menadžerom Falijem Ramadanijem koji zastupa i Luku Jovića s ciljem da od iduće sezone ubojiti dvojac predvodi napad slavnog kluba.

Ante Rebić ove je sezone apsolutno oduševio u dresu Milana. Iako je krenuo nešto sporije i nije odmah igrao na svojoj poziciji, kada se aklimatizirao pretvorio se u pravog golgetera i u potpunosti opravdao svoj nadimak 'Zvijer iz Vinjana'. Ove je sezone u Serie A u 20 utakmica zabio 10 golova i upisao jednu asistenciju, a u zadnje je vrijeme, uz Zlatana Ibrahimovića, apsolutno najbolji pojedinac u Milanu.

Zato i ne čudi da ga čelnici kluba žele otkupiti od Eintrachta iz Frankfurta s kojim ima ugovor do 2022. godine i koji ga je posudio Milanu. Milan je zato hitno na sastanak pozvao Rebićevog agenta Falija Ramadanija koji zastupa i napadača Real Madrida i nekadašnjeg Antinog suigrača Luku Jovića. Plan Milana je da Rebiću priključe i srpskog napadača i dobiju ubojitu kombinaciju koju je imao Eintracht do nedavno.

Talijanski mediji pišu kako je Rebić impresionirao čelnike Milana koji su odlučili da posudbu pretvore u trajno rješenje. Rebić je stigao u Milan, a Andre Silva je poslan u drugom smjeru i inicijalni dogovor je bio da posudba traje dvije godine, ali Milan se već nakon jedne sezone odlučio ući u pregovore oko otkupa Hrvatovog ugovora.

Ramadaniju su jasno dali do znanja da žele Rebića otkupiti od Eintrachta, a raspitali su se i oko mogućnosti dovođenja Luke Jovića koji se nije najbolje snašao u Real Madridu. 22-godišnji srpski reprezentativac bi rado promijenio sredinu i otišao negdje gdje će dobiti veću minutažu, ali kod njegovog transfera postoji jedan veliki problem.

Taj problem je njegova plaća koja iznosi visokih pet milijuna eura godišnje što Milan nije spreman plaćati za igrača koji je u 16 utakmica u La Ligi zabio tek dva gola. S Ramadanijem će pokušati dogovoriti nekakvo smanjenje plaće, a onda pokušati postići i dogovor s Realom, barem za posudbu na početku.

Tagovi: Ante Rebić, Fali Ramadani, Luka Jović, Zvonimir Boban, AC Milan, Eintracht
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE