GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milan želi Dušana Tadića

Milan želi Dušana Tadića
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.07.2021 / 09:10
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Jedan od najpoznatijih talijanskih stručnjaka za transfere Gianluca Di Marzio danas je objavio da je Milan zainteresiran za dovođenje Dušana Tadića iz Ajaxa. Pregovori su počeli, a Tadić je također zainteresiran za dolazak u Italiju.

Nije poznato koliko bi Ajax mogao tražiti za Tadića, ali Di Marzio piše kako se u svakom slučaju radi o iznosi koji bi Milan mogao platiti bez većih problema, piše Index.

Stefano Pioli bi volio Tadića vidjeti u svojoj momčadi jer se radi o igraču koji može pokriti nekoliko pozicija, a ima i iskustvo igranja Lige prvaka.

Podsjetimo, ranije je Tadića htio Manchester United, a jednom je pregovarao i s Barcelonom. U intervjuu za Voetbal International njegov otac Petar prisjetio se trenutaka kada je Dušan prije četiri godine birao hoće li ići u Southampton ili Manchester United.

Izabrao je Southampton, a donošenje odluke bilo je dramatično.

"Mogao je otići i United i Southampton. Htio sam da ide u Manchester kod Lousa van Gaala. Međutim, Dušan je htio kod Ronalda Koemana. Nismo se uspjeli dogovoriti", rekao je Tadić pa je nastavio:

"United je uvijek bio vrhunski klub. Obožavao sam Charltona, Besta, Giggsa i Scholesa, uvijek su imali vrhunske igrače. Čak i sada kad stvari idu nešto lošije, i dalje volim United. Zato sam bio jako ljutit na Dušana, pričali smo o tome cijelu večer, ali na kraju je on rekao da će svejedno odabrati Southampton."

Prije nešto više od godinu dana dao je veliki intervju za De Telegraaf u kojem je govorio o svojoj karijeri, suigračima iz Ajaxa, ali i o ponudi Barcelone da napusti Amsterdam.

Srpski ofenzivac sjajno je igrao te sezone u Ligi prvaka. Vodeći Ajax do polufinala preko Reala i Juventusa zaludio je europske velikane, ali je unatoč tome ostao u Amsterdamu.

"Nije me iznenadio interes Barcelone, vjerujem u sebe, a i imao sam sjajnu sezonu. Ipak, rekao sam već sto puta, Ajax je moj klub i nije bilo razloga da idem u Barcelonu kad ovdje imam sve. Osim toga, pod ugovorom sam do 2026. godine", rekao je Tadić o Barceloni. Ipak, sada se čini da je odlučio napraviti novi korak u karijeri.

Tagovi: AC Milan, Dušan Tadić, Ajax, Gianluca Di Marzio, Stefano Pioli, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE