GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milan spreman prodati Rebića

Milan spreman prodati Rebića
PRODAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2022 / 11:24
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Talijanski nogometni prvak Milan spreman je prodati hrvatskog napadača Antu Rebića (28), ali ne za manje od 20 milijuna eura, prenose talijanski mediji.

Rebić je stigao u Milan u rujnu 2019. na posubu iz Eintrachta, a godinu dana kasnije "Rossoneri" su otkupili njegov ugovor.

Bivši hrvatski reprezentativac je impresionirao svojim igrama i u prve dvije sezone je zabio 23 gola. Međutim, uslijedile su ozljede i slabiji nastupi i u prošloj sezoni, u kojoj je Milan osvojio naslov prvaka, zabio je samo tri gola u svim natjecanjima.

Talijanski mediji navode kako je dolazak Divocka Origija znak da bi Milan bio spreman prodati Rebića, ali ne za manje od 20 milijuna eura.

Prije dolaska u Milan, Rebić je igrao za Eintracht, Veronu, RB Leipzig, Fiorentinu i Split.

Za hrvatsku reprezentaciju je upisao 42 nastupa postigavši tri gola i bio je važan kotačić u osvajanju drugog mjesta na SP-u 2018. godine.

Posljednju utakmicu u dresu "Vatrenih" odigrao je na EURO-u 2020. protiv Španjolske u osmini finala. Nakon poraza od "Furije" kritizirao je izbornika Zlatka Dalića koji ga više nije zvao u tabor nacionalne vrste.

Tagovi: Ante Rebić, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE