GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milan prošao Zvezdu

Milan prošao Zvezdu
TEŠKOM MUKOM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2021 / 23:00
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
MILANO - Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Milanom (1:1), ali su takmičenje završili u šesnaestini finala Lige Evrope zbog pravila o golovima u gostima (prvi meč 2:2). "Rosoneri" su se plasirali u sledeću rundu bez trijumfa nad Zvezdom.

Milan je poveo već u sedmom minutu nakon što je lopta pogodila u ruku Marka Gobeljića. Sudija Manzano je nakon konsultacije sa VAR sobom dosudio jedanaesterac, a Kesi je bio precizan sa bele tačke.

Ipak, to nije uplašilo crveno-bele koji su nanizali nekoliko dobrih napada. Poništen je pogodak Zvezde nakon jedne gužve u kaznenom prostoru jer je nakon konsultacije sa VAR sobom sudija video da je Pankov igrao rukom u kaznenom prostoru.

Zvezda je nastavila da napada, pa je Ben već u 22. minutu pogodio prečku iz slobodnog udarca. Sjajno je izveo prekid, ali nije imao sreće da zatrese mrežu Milana.

Samo dva minuta nakon toga je uspeo da se nagradi golom. Istrčao je sjajno kontranapad, Ivanić ga je odlično proigrao, a Ben je uspeo to da plasira u dalji ugao golmana Milana.

Milan je odlučio da na teren izvede Zlatana Ibrahimovića i Rebića koji su odigrali čitavo drugo poluvreme.

Ogromnu šansu je imao Sanogo koji je u padu pokušao nakon jedne povratne lopte Degeneka, ali je Donaruma uspeo da odbrani to poslednjim atomom snage. Gobeljić je natrčao na loptu, ali je poslao visoko iznad prečke.

Gobeljić je samo 60 sekundi kasnije zaradio drugi žuti karton zbog faula nad Čalhanogluom na sredini terena, pa su crveno-beli poslednjih 20 minuta igrali sa fudbalerom manje. Stanković je zbog toga morao da koriguje defanzivnu liniju.

U 74. minutu je poništen gol Milana jer se Zlatan Ibrahimović nalazio u ofsajd poziciji.

Samo šest minuta kasnije je Katai imao veliku šansu nakon akcije u samo nekoliko poteza crveno-belih. Dugu loptu iz poslednje linije je Pavkov odložio do Kataija, on istračao desetak metara, a onda šutirao malo pored gola Milana. U tom momentu je u srcu kaznenog prostora imao Pavkova i Ivanića, koji su se hvatali za glavu.

Milan – Crvena zvezda 1:1 (1:1), prvi meč 2:2

(Kesi 9 – Ben 24)

Stadion: Đuzepe Meaca. Gledalaca: Bez prisustva publike. Sudija: Hesus Hil Manzano (Španija).

Milan: Đ. Donaruma, Kalabrija, Romanjoli, Tomori, Dalo, Krunić, Kesi, Meite, Kastiljeho, Čalhanoglu, Leao (od 46. Ibrahimović).

C. zvezda: Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Srnić, Gajić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Ben, Falčineli.

Tagovi: AC Milan, Zlatan Ibrahimović, Crvena zvezda, Marko Gobeljić, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE