GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milan osigurao veliki novac za pojačanja, Mandžukić i Ibrahimović ostaju

Milan osigurao veliki novac za pojačanja, Mandžukić i Ibrahimović ostaju
PRIJELAZNI ROK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2021 / 11:45
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - AC Milan će na ljeto na raspolaganju imati 100 milijuna eura za ulazne transfere, piše Gazzetta dello Sport.

Prioritet tog kluba je da osiguraju otkup ugovora Fikaya Tomorija iz Chelseaja koji je u siječnju stigao na posudbu.

U Milanu su uštedjeli novac time što u siječnju nisu kupovali nove igrače, a budžet će im se povećati i ulaskom u Ligu prvaka jer će dobiti bonuse za taj uspjeh.

U klubu dodatan novac planiraju pronaći prodajom određenih igrača, a njihova mjesta bi popunili novim igračima.

Među igračima koje planiraju zadržati su Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić. Hrvatski napadač u ugovoru ima klauzulu prema kojoj mu se automatski produžava ugovor ako klub izbori plasman u Ligu prvaka.

Ipak, iako će obojica najvjerojatnije ostati, klub svejedno planira dovesti jednog ofenzivca, a to bi mogao biti igrač Fiorentine i reprezentativac Srbije Dušan Vlahović.

Na listi želja je i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, ali Milan će po njega krenuti tek ako Hakan Calhanoglu napusti klub na kraju sezone, kada mu istječe ugovor.

U tom talijanskom klubu planiraju zadržati Turčina, kao i golmana Gianluigija Donnarummu kojem također istječe ugovor ovog ljeta.

Potencijalne zamjene za Donnarummu su Mike Maignan iz Lillea, Juan Musso iz Udinesea, Pierluigi Gollini iz Atalante te Alphonse Areola koji brani za Fulham kao posuđeni igrač Paris Saint-Germaina.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan, Nikola Vlašić, Mario Mandžukić, Zlatan Ibrahimović, Dušan Vlahović, Stefano Pioli, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE