GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mikić postaje pomoćnik Damira Krznara

Mikić postaje pomoćnik Damira Krznara
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.05.2021 / 21:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dok se još ne zna kako će izgledati igračka križaljka za novu Dinamovu sezonu, pomalo se kompletira stručni stožer Damira Krznara.

Naime, Dinamov trener i sportski direktor mogao bi idućih dana svojoj ekipi priključiti još jedno poznato ime, bivšeg Dinamovog igrača, Mihaela Mikića. Pomalo iznenađujuće, ako znamo da je Mikić član stožera U-21 reprezentacije i veliki i dugogodišnji prijatelj izbornika Igora Bišćana, međutim, isto tako veliko prijateljstvo povezuje Mikića i Krznara i Mikić je, kako doznaju Sportske novosti, vrlo blizu tome da prihvati Krznarov poziv i priključi se Dinamovom stožeru te od 11. lipnja, od prvog dana pripreme, počne raditi u Maksimiru.

Iako službene potvrde još nema, niti smo ikoga od spomenutih aktera uhvatili za komentar, u nogometnim krugovima priča se da je Mikić već izvijestio Bišćana i suradnike da odlazi u Dinamo te da neće biti s U-21 reprezentacijom u nastavku Eura, bez obzira što se termini ne preklapaju i što mu obveze na Euru ne bi smetale u obvezama s Dinamom.

Mihael Mikić, Dinamovac od malih nogu, igrač koji je zabio prvi gol za Modre u Ligi prvaka 1998. protiv Porta, kasnije od napadača postao desni bek, drugi je najtrofejniji igrač u Dinamovoj povijesti, kao i Tomislav Butina, osvojio je 16 trofeja, lani ga je prestigao Arijan Ademi, koji ih trenutno ima 19. Sad bi Mikić u trenerskoj ulozi mogao dodatno ukrasiti svoju vitrinu trofejima, možda opet vratiti prevlast u svoje ruke...

Tagovi: Alen Peternac, Mihael Mikić, Damir Krznar, Dinamo, Igor Bišćan, Tomo Butina
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE