GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mijo Caktaš izbačen iz prve ekipe Hajduka

Mijo Caktaš izbačen iz prve ekipe Hajduka
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.02.2021 / 15:15
Autor: SEEbiz / Index.hr
SPLIT - Sportski direktor  Hajduka Mindaugas Nikoličius kazao nam je danas kako je kapetan Hajduka i najbolji igrač i strijelac kluba Mijo Caktaš izbačen iz prve momčadi.

Već duže Caktaš odbija smanjenje plaće u klubu, koje je propisao novi predsjednik.

A novi sportski direktor danas je pred novinarima objavio da Caktaš u pregovorima nije prihvatio nijednu opciju - ni prodaju, ni produljenje ugovora s klubom.

"Kada sam nedavno postao direktor najavio sam razgovore sa svim igračima. Predsjednik je već ranije najavio da će svi igrači koji nemaju ugovor i ne žele novi do ljeta biti prebačeni u B momčad. Caktaš je važan igrač. Kada smo pričali s njim, uvijek je govorio da ne želi ostati", kazao je danas Nikoličius.

Litavac koji je iz Split stigao iz Gorice tvrdi kako je Hajduk pokušao Caktašu pronaći više opcija, ali nijedna nije odgovarala.

"Imali smo par ozbiljnih ponuda, ali njegovi zastupnici to nisu prihvatili. Htjeli smo produžiti ugovor na godinu dana, ali Mijo to nije htio, bio je jasan", govori novopečeni sportski direktor kluba koji je na Poljud stigao iz Velike Gorice.

Nije precizirao kakve uvjete su nudili Caktašu, ali navodi:

"Caktaš nije želio ni euro manji ugovor od sadašnjeg ugovora. Moramo prihvatiti njegovu želju. Naša je želja zaštititi Hajduk."

Direktor nije želio kazati što su nudili Caktašu u okviru novih regula predsjednika Jakobušića koji je odlučio plaćati igrače po učinku, a zna se kako Hajduku ide ove sezone. Predsjednik je već na inauguracijskoj press konferenciji, kada je preuzeo Hajduk, najavio nova pravila, rezanje plaća i veću odgovornost igrača. Izbacivanje Caktaša u B momčad znak je da je kapetan na odlasku iz kluba.

Tagovi: Mijo Caktaš, Hajduk, Mindaugas Nikoličius
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE