GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Miami u finalu Istoka

Miami u finalu Istoka
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.09.2020 / 08:12
Autor: SEEbiz / H
ORLANDO - Košarkaši Miami Heata izborili su plasman u finale doigravanja Istočne konferencije NBA lige, oni su u drugom krugu sa 4-1 u pobjedama izbacili momčad koja je u ligaškom dijelu sezone imala najbolji omjer pobjeda i poraza Milwaukee Buckse.

Miami je u petom susretu iskoristio neigranje najboljeg igrača Milwaukeea Giannisa Antetokounmpa i slavio sa 103-94.

Bucksi su na krilima "rookiea" Dontea DiVicenza odlično otvorili utakmicu i pred kraj prve četvrtine imali prednost od 28-15, no nakon što se DiVicenzo umorio nirko nije preuzeo njegovu ulogu strijelca, pa je ujednačena momčad Heata vrlo brzo anulirala zaostatak i već sredinom druge četvrtine stigla do vodstva 37-35. Do odlaska na odmor Miami je već stigao do prednosti od 52-46.

Početkom nastavka Milwaukee se primaknuo na 57-56, ali tada je uslijedila serija Miamija od 11-0 od koje se Bucksi ustvari više nisu oporavili.

Jimmy Butler (10 skokova) i Goran Dragić sa po 17 i Jae Crowder sa 16 koševa predvodili su Heat, dok su najučinkovitiji kod Bucksa bili Khris Middleston sa 23, DiVicenzo sa 17 i Brook Lopez (14 skokova) sa 15 ubačaja.

Miami će u finalu Istoka igrati protiv pobjendika susreta između branitelja naslova Toronto Raptorsa i Boston Celticsa u kojemu Celticsi vode sa 3-2 u pobjedama.

Tagovi: Miami Heat, Jimmy Butler, Goran Dragić
PROČITAJ I OVO
PSG izbacio Barcelonu, igrat će u polufinalu protiv Borussije
LIGA PRVAKA
PSG izbacio Barcelonu, igrat će u polufinalu protiv Borussije
BARCELONA - Nogometaši PSG-a plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u dvomeču četvrtfinala bili bolji od Barcelone ukupnim rezultatom 6:4.
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE