GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messijev potez za pamćenje

Messijev potez za pamćenje
VELEMAJSTOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.11.2020 / 17:21
Autor: SEEbiz / Index.hr
BUENOS AIRES - Argentina je jučer remizirala 1:1 s Paragvajem u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. Jedini pogodak za Argentinu zabio je Nicolas Gonzalez dok je strijelac za Paragvaj bio Angel Romero.

Bez obzira na remi Argentine glavna tema nakon susreta bio je Lionel Messi, o kojem su se raspisali svi svjetski mediji. Nije Argentinac odigrao neku upečatljivu partiju kojom bi riješio utakmicu, ali je pokazao nešto što se od njega ne može često vidjeti.

Naime, jedna lopta koju je Leandro Paredes uputio prema napadu Argentine bila je prebrza pa je Messi morao skočiti i požrtvovnu je zaustaviti, što je i uspio te ju je iskontrolirao.

Suigrači Leandro Parades i Giovanni Lo Celso su ga gledali u nevjerici, a o tome svjedoči i fotografija s te utakmice koja je odmah postala viralna.

Jedno od najvećih novinarskih imena koje je ostalo iznenađeno Messijevim potezom je sigurno Zach Lowe s ESPN-a, koji se oglasio na svom Twitteru.

"Nevjerojatan potez Messija, ovo se zaista ne viđa često. Čudesan potez i čudesna kontrola lopte. Šokirao je čak i suigrače", napisao je Lowe.

Foto: Getty Images

Tagovi: Lionel Messi, Argentina, Paragvaj, Leandro Paredes
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE