GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi se naljutio kad ga je Pochettino zamijenio

Messi se naljutio kad ga je Pochettino zamijenio
LJUTNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.09.2021 / 07:46
Autor: SEEbiz / index.hr
LYON - PSG je u 6. kolu francuske Ligue 1 s 2:1 pobijedio Lyon i došao do šeste pobjede kojom je sačuvao 100% učinak. Pogotke su zabili Lucas Paqueta za Lyon te Neymar i Mauro Icardi za PSG

Ponovo su, baš kao i protiv Club Bruggea u Ligi prvaka, utakmicu od prve minute počeli Lionel Messi, Neymar i Kylian Mbappe, ali oni nisu uspjeli slomiti Lyon. Pogodak za pobjedu pao je u 94. minuti, a zabio ga je Mauro Icardi, koji je ušao kao džoker s klupe.

Messi nije ni završio susret, Pochettino ga je izvadio u 76. minuti utakmice kako bi na teren poslao Achrafa Hakimija, a to se Argentincu nikako nije svidjelo.

Bivši igrač Barcelone gestama je negodovao prilikom izlaska s terena, a onda je uz sve to odbio dati ruku Pochettinu koji ga je čekao pred klupom kao i sve igrače.

Messiju se vjerojatno nije svidjelo što ga se mijenja, na to nije navikao u Barceloni, a za pretpostaviti je da mu se nije svidjelo ni to što je Neymar pucao kazneni udarac deset minuta ranije. To je u Barceloni također bila Messijeva zadaća.

Tagovi: Paris SG, Lionel Messi, Neymar, Mauricio Pochettino
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE