GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi propušta zadnju utakmicu Barcelone ove godine

Messi propušta zadnju utakmicu Barcelone ove godine
ODMOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2020 / 19:57
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Lionel Messi će propustiti zadnju utakmicu Barcelone ove godine protiv Eibara nakon što mu je klub dopustio da produlji odmor u Argentini.

Utakmica 16. kola španjolskog prvenstva na rasporedu je u utorak.

Klub je danas objavio da Messi nastavlja terapiju nakon lakše ozljede desnog gležnja i u sastav će se vratiti za utakmicu Barcelone protiv Huesce 3. siječnja. Kako pišu španjolski mediji, Argentinac je u Rosariju gdje ljetuje s obitelji.

Messi je počeo 17 od 20 Barceloninih utakmica ove sezone u svim natjecanjima i s deset pogodaka vodeći je strijelac u momčadi.

Od prvog dana nove kalendarske godine, 33-godišnji Argentinac imat će priliku pregovarati s drugim klubovima jer mu sadašnji ugovor istječe na ljeto 2021. godine. Katalonski mediji uvjereni su da će Messi donijeti odluku o budućnosti nakon izbora za predsjednika Barcelone koji će se održati 24. siječnja.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, La Liga
PROČITAJ I OVO
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE