GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi predvodi Argentinu protiv Brazila

Messi predvodi Argentinu protiv Brazila
KVALIFIKACIJE ZA SP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.11.2021 / 19:28
Autor: SEEbiz / H
BUENOS AIRES - Argentinski nogometni majstor Lionel Messi predvodit će "Gauče" protiv Brazila u susretu 13. kola južnoameričkih kvalifikacija za SP 2022. godine, objavio je argentinski izbornik Lionel Scaloni.

Dvoboj južnoameričkih velikana na rasporedu je 16. studenog u argentinskom gradu San Juan.

Scaloni je poručio kako se Messi u potpunosti oporavio od ozljede zadnje lože zbog koje je propustio zadnja dva susreta PSG-a.

"Messi je fizički spreman, trenirao je i sve je bilo u najboljem redu i igrat će sutra,” rekao je Scaloni u najavi susreta.

Brazil je jedina južnoamerička reprezentacija koja je za sada osigurala SP 2022. godine. "Selecao" predvodi južnoameričke kvalifikacije sa 34 boda (11 pobjeda i remi), dok je Argentina druga sa šest boodva manje.

"Bit će to vrlo teška utakmica. Brazil vodi na ljestvici i već su izborili World Cup," dodao je Scaloni.

Argentina je neporažena već 26 utakmica u nizu. Posljednji put "Gauči" su izgubili u srpnju 2019. godine i to od Brazila u polufinalu Copa Americe (0-2).

Četiri najbolje momčadi u južnoameričkim kvalifikacijama izborit će plasman na SP, a petoplasirana ide u međuregionalno doigravanje. Trenutačno mjesta koja vode u Katar drže i Ekvador (20) i Čile (16), a Kolumbija (16) drži mjesto koje vodi u play-off.

Tagovi: Lionel Messi, Argentina, Brazil
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE