GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi postavio još jedan rekord koji će teško biti nadmašiti

Messi postavio još jedan rekord koji će teško biti nadmašiti
REKORDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2021 / 10:30
Autor: SEEbiz
BARCELONA - U španjolskoj La Ligi u srijedu i četvrtak odigrano je 31. kolo, a sve četiri vodeće momčadi upisale su pobjede, pa je bodovni razmak ostao isti.

Vodeći Atletico ispred Reala ima tri boda prednosti, dok Barceloni bježi pet bodova. Sevilla na četvrtom mjestu pak zaostaje jedan bod za Barcom. No, važno je naglasiti da Katalonci imaju i utakmicu manje.

Barcelona je u četvrtak uvjerljivo, (op.a. s 5:2) svladala Getafe, isti onaj koji je u prošlom kolu otkinuo dva važna boda madridskom Realu, odigravši 0:0. Barcelona je vrlo rano povela, golom Lioenla Messija, već u osmoj minuti, ali Lenglet je potom ubacio loptu u svoju mrežu za 1:1.

‘Revanširao’ mu se Chakla, a potom je Messi u 33. minuti povećao na 3:1. Izgledalo je tada da će Barcelona rutinski utakmicu privesti kraju. Međutim, u 69. minuti Ünal je realizirao udarac s 11 metara i zakomplicirao stvari. Neizvjesnost je trajala sve do samo završnice i Messijeve asistencije za Arauja koji je u 87. minuti povećao prednost Barcelone na 4:2. U sudačkoj nadoknadi još je Griezmann zabio gol, na koncu za rezultatski uvjerljivu pobjedu, piše tportal.

No, trener Ronald Koeman itekako je svjestan da s takvim oscilacijama momčad ne može jamčiti naslov. ‘U drugom poluvremenu, na pola puta, malo smo usporili i stvari su se nepotrebno zakomplicirale jer Getafe je smanjio na 3:2. Usporili smo, umjesto da smo naučili kako se i dalje moramo boriti. Mislim da nismo jači od ostale tri momčadi. Oni također pobjeđuju i svi imamo teške utakmice. Borba će trajati do posljednje utakmice’, poručio je Koeman.

Jedino što Koemana može tješiti jest forma u kojoj igra Lionel Messi. Kao da je Argentinac živnuo nakon predsjedničkih izbora u klubu, pa je i njegov učinak na razini prijašnjih godina. A to najbolje potvrđuje još jedan rekord kojeg je postavio s dva gola Getafeu. Naime, Argentinac je jedini nogometaš koji je u 12 uzastopnih sezona postigao najmanje 25 golova u španjolskom prvenstvu.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, La Liga, Getafe
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE