GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi poslao pivo svakom vrataru kojem je zabio gol

Messi poslao pivo svakom vrataru kojem je zabio gol
SJAJAN POTEZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.12.2020 / 17:39
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije imao je najposebniji božićni poklon, uz suradnju jednog od svojih sponzora poslao je pivo svakom vrataru kojem je zabio barem jedan od ukupno 644 gola u dresu Barcelone.

Barcelona je prije dva dana slavila na gostovanju kod Valladolida s 3-0, a jedan pogodak je postigao i Messi, te je time pretekao Pelea i sa 644 gola zasjeo na tron ljestvice strijelaca u dresu jednog kluba.

Messi je svakome vrataru poslao onoliko boca piva koliko im je dao golova, a rekorder je bivši vratar Valencije Brazilac Diego Alves, koji je za Božić dobio čak 21 bocu piva. Do njega je odmah bivši čuvar mreže Reala Iker Casillas sa 17.

Među primateljima je bio i talijanski vratar Gigi Buffon, koji je dobio svega dvije boce, a na posljednjem meču Lige prvaka Barcelona-Juventus je sačuvao mrežu netaknutom.

"Leo je postigao izuzetan rekord, a da bi ga ukrotili, trebali bi promijeniti nogometna pravila", kazao je vratar Juvea.

Na svakoj boci je inače i redni broj Messijeva gola.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, Diego Alves, Iker Casillas
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE