GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi odbio Paris SG i Barcelonu

Messi odbio Paris SG i Barcelonu
ODBIJENICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.02.2023 / 16:33
Autor: SEEbiz / index.hr
PARIZ - Lionel Messi neće produljiti ugovor s PSG-om, objavio je prije dva dana LEquipe. Njegov otac Jorge odradio je prvi sastanak s predstavnicima PSG-a, no otišao je neobavljenog posla. Pregovori će se nastaviti, pišu Francuzi, ali zasad je izglednije da Argentinac neće ostati.

"U PSG-u je vladao optimizam oko Messijevog ostanka, ali zadnjih je dana naglo splasnuo. Sve su manje šanse da Messi ostane, a ljudi u PSG-u smatraju da on na ovaj način samo kupuje vrijeme za pregovore s Interom iz Miamija ili nekim drugim klubom iz MLS-a", napisao je L'Equipe. Te su informacije u međuvremenu potvrdili brojni španjolski i francuski mediji.

Jorge Messi je nakon sastanka s PSG-om otišao u Barcelonu, što su brojni mediji protumačili kao pripremanje terena za Messijev povratak na Camp Nou. Mundo Deportivo pisao je da je Jorge Messi često u Barceloni jer mu ondje živi drugi sin Rodrigo i da povremeno provjeri Messijevu obiteljsku kuću u tom gradu, piše Index.

"Messi zasad nije prekrižio PSG, ali činjenica je da je sve dalje od produljenja ugovora. Bit će još sastanaka i pregovora, a sve je više sumnji da će ostati u PSG-u. Sve će biti jasnije u tjednima koji dolaze", objavio je tada Mundo Deportivo, a potom se oglasio Messijev otac i u izjavi za Marcu potvrdio da povratka u Barcelonu neće biti.

"Nisu ispunjeni uvjeti za Leov povratak u Barcelonu pa se on neće ni dogoditi", glasila je izjava koja se jučer probila u medije i razočarala brojne navijače Barcelone koji bi voljeli vidjeti povratak svog idola. U idealnom scenariju vjerojatno bi san većine navijača bio da se Messi umirovi u dresu Barcelone. Sada je jasno da je to malo vjerojatno.

Dakle, PSG i Messi se ne mogu dogovoriti i izvjesno je da od ljeta on neće biti igrač tog kluba, a po svemu sudeći, neće se ni vratiti u katalonskog velikana. Što mu je onda uopće preostalo? Postoje još dva scenarija za koje španjolski mediji smatraju da su vjerojatni.

Radi se o Inter Miamiju, čiji je vlasnik legendarni David Beckham, ali i o Al-Hilalu, saudijskom klubu koji bi želio dovesti Messija radi rivalstva s Al Nassrom i Cristianom Ronaldom. Messiju namjeravaju ponuditi ugovor od 300 milijuna eura godišnje, daleko najveći u povijesti nogometa.

Argentinac ih je već jednom odbio, ali Mundo Deportivo danas piše da se "nitko ne bi trebao iznenaditi ako Messi na ljeto prihvati ponudu Saudijaca i još jednom, za kraj velike karijere, naplati svoje ime".

U ovom trenutku ne postoji ništa po čemu bi se moglo pretpostaviti što će Messi odlučiti, ali vrijeme neumoljivo curi pa je jasno da ćemo odgovor na ovo pitanje dobiti najkasnije za nekoliko mjeseci.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, David Beckham, Inter Miami, Paris SG, Joan Laporta
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE