GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi izabran za kapetana Barcelone

Messi izabran za kapetana Barcelone
KAPETAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.09.2020 / 18:04
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Lionel Messi je protivno svojoj volji ostao u Barceloni, u kojoj je nesretan te iz koje je svim silama htio otići ovog ljeta, jer ne vjeruje da klub pod vodstvom katastrofalne uprave i nekompetentnih trenera može biti konkurentan i trofejan.

U klubu u kojem je 20 godina te čiji je simbol, najbolji igrač i strijelac u povijesti ostaje samo iz dva razloga: Zbog navedenog ne želi na sud s klubom svog života te zato što nitko ne može platiti 700 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u njegovom ugovoru s Barcelonom.

Ovo sve nisu špekulacije, tračevi ili slobodne interpretacije, nego sažetak Messijevih citata i izjava iz intervjua od prije tjedan dana, u kojem je objavio da teška srca ostaje u Barceloni još jednu sezonu, koliko mu traje ugovor s klubom.

Usprkos svemu navedenom, Barcelona je objavila da će Messi biti kapetan momčadi. "Otkako je 2018. otišao Andres Iniesta, argentinska zvijezda vodi momčad Barcelone. Desetka Blaugrane počinje 17. sezonu kao prvotimac i treću kao kapetan."

Njegovi zamjenici su redom: Sergio Busquets, Gerard Pique i Sergi Roberto. Barcelona ističe da su sva četiri njena kapetana proizvodi klupske akademije La Masije.

I dok se Barcelona objavom o nastavku kontinuiteta kapetana Messija pravi da je sve u redu, navijači se bune zato što je davanje trake Messiju najnoviji dokaz da je klub u rasulu.

Po društvenim mrežama se pitaju kako je moguće da se vođom momčadi službeno proglasi onaj koji u tu momčad ne vjeruje, igrač koji više ne želi igrati za Barcelonu i koji je javno priznao da u klubu ostaje samo zato što mora, točnije zato što je preskup da bi ga se otkupilo.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, Sergio Busquets, Gerard Pique, Sergi Roberto
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE