GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi: Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad

Messi: Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.12.2022 / 08:06
Autor: SEEbiz / H
DOHA - Nogometaši Argentine pobijedili su Nizozemsku nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (2:2, 4:3) te će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Hrvatske, koja je, također u drami jedanaesteraca, svladala Brazil (1:1, 4:2).

Utakmica za finale igrat će se u utorak s početkom u 20 sati. Pobjedu protiv Nizozemske, plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru i ogled s Hrvatskom, prokomentirao je Lionel Messi nakon velikog slavlja svoje momčadi na stadionu Lusail Iconic.

"Argentina je među četiri najbolja na svijetu jer ovi igrači pokazuju da znaju igrati svaku utakmicu s istom željom i istim intenzitetom. Pun sam veselja, pun sreće. Nismo morali ići na produžetke ili penale, ali morali smo patiti. Prošli smo i to je impresivno", rekao je Messi pa kritizirao posao koji je radio Antonio Mateu Lahoz:

"Ne možete postaviti tako lošeg suca za utakmicu ovakve veličine. Vjerujem da se FIFA mora pobrinuti za to."

Argentinu sad očekuje ogled s Hrvatskom. Messi, strijelac gola s bijele točke za 2:0 u utakmici i strijelac iz prve serije penala najavio je tu utakmicu:

"Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad. Nosila se s Brazilom. To je momčad koja već dugo radi s istim izbornikom i koja se dobro poznaje. Bit će to vrlo teška utakmica. Vidjeli smo da, pustimo li je da igra, Hrvatska ima jako dobre igrače koji znaju s loptom. Posebno u veznom redu."

Tagovi: Lionel Messi, Argentina, hrvatska nogometna reprezentacija, Brazil, SP u Kataru
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE