GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Menadžer nudi Alabu Realu, ali...

Menadžer nudi Alabu Realu, ali...
VISOKI ZAHTJEVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2020 / 11:30
Autor: SEEbiz / tportal
MADRID - Jedan od najpoželjnijih nogometaša koji će se uskoro moći dobiti besplatno je David Alaba (28), ali kamen spoticanja sa zainteresiranim klubovima su njegovi zahtjevi za ogromnim milijunskim primanjima u trenucima dok koronavirus narušava stabilnost klubova.

David Alaba je na vrhuncu, ima 28 godina, može igrati na poziciji bočnog, stopera, veznjaka, a uskoro će biti slobodan igrač. Bayern je nedavno objavio kako odustaje od daljnjih pregovora s austrijskim braničem, jer za produljenje ugovora traži previše novca, prema nekim izvorima 20 milijuna bruto godišnje (uključeni bonusi i plaća agenta) što mu bavarski klub ni u ludilu ne želi ponuditi.

Alaba i njegov menadžer Pini Zahavi iznenađeni su jednostranom odlukom prekida razgovora, ali su odmah krenuli u potragu za novom destinacijom. No malo je onih koji mogu platiti onoliko koliko žele sam igrač i njegov agent. Zapravo, zasad nema ozbiljnih ponuda iako ga se nudi na sve strane.

Prema najnovijim informacijama, menadžer ga je ponudio Real Madridu koji je zadnjih sezona želio dovesti Alabu, a sada ima priliku dobiti ga besplatno, jer Austrijancu ugovor istječe u ljeto sljedeće godine.

Ipak, i 'kraljevi' imaju neke druge prioritete, u siječanskom prijelaznom roku i dalje ne namjeravaju trošiti, skupljaju novac za neke druge zvijezde (Kylian Mbappe, Erling Haaland...), a i kada Alaba službeno postane slobodan igrač u ljeto 2021. tada ga ne namjeravaju potpisati, jer ne žele za njegova primanja i porez izdvajati više od 20 milja po sezoni.

Menadžer Zahavi je u dobrim odnosima s Realom, što se ne može reći za Bayern. Smatra da madridskom velikanu ne bi smio biti problem dati takva primanja njegovom štićeniku, jer će ga uzeti bez odštete, ali poznati agent zaboravlja kakva su vremena i da se i najbogatiji klubovi više ne razbacuju s milijunima.

Tagovi: David Alaba, Bayern, Real Madrid, Herbert Hainer
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE