GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Menadžer Dimitrova oštro odgovorio Srđanu Đokoviću

Menadžer Dimitrova oštro odgovorio Srđanu Đokoviću
ODGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.06.2020 / 23:13
Autor: SEEbiz
SOFIJA - Georgi Stoimenov, menadžer prvozaraženog tenisača u Zadru Grigora Dimitrova, priznao je u gostovanju na bugarskoj televiziji da su organizatori napravili velike greške tokom Adria Toura te je uzvratio i na izjave Novakovog oca Srđana Đokovića.

Naime, stariji Đoković je jučer gostovao na RTL-u gdje je za cijelu situaciju oko Adria Toura u Zadru okrivio Grigora Dimitrova.

"Novak je fizički dobro, ali psihički nikome nije dobro pa ni njemu. Naravno da se ne osjeća dobro, ali takva je situacija. Iz ovoga moramo izaći jači i shvatiti da će proći. Dimitrov je vjerojatno došao bolestan u Zadar, ko zna odakle, to se tako dogodilo. Nije se testirao na vrijeme i mislim da to nije u redu. Nanio je veliku štetu vama u Hrvatskoj i nama kao porodici, a i Srbiji", rekao je tata Đoković.

Međutim, Stoimenov je rekao kako Dimitrovu ni u Beogradu ni u Zadru nije ponuđeno da se testira.

"Grigor je sletio u Beograd nakon što je tri mjeseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili traženo od njega da se testira na koronavirus. Organizatori turnira su ti koji su zaduženi za sigurnost turnira i oni su ti koji su zaduženi za kreiranje pravila koja se moraju poštovati. Grigor je strogo poštovao sva pravila organizatora turnira i postojeće zakone te pravila kada je prelazio granice između Bugarske, Srbije i Hrvatske", poručio je Stoimenov.

Tagovi: Georgi Stoimenov, Grigor Dimitrov, Srđan Đoković, Novak Đoković, Adria Tour
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE