GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Memphis osigurao doigravanje

Memphis osigurao doigravanje
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2022 / 10:11
Autor: SEEbiz / H
MEMPHIS - Memphis Grizzlies su sinoć osigurali doigravanje pobijedivši s visokih 123-95 Golden State Warriorse, dok su San Antonio Spurs sa 123-120 nadigrali Houston Rocketse te se tako približili na pola utakmice LA Lakersima u borbi za zadnje mjesto koje vodi u play off.

Memphis je nanio Golden Stateu šesti poraz u zadnjih sedam utakmica i osigurao doigravanje te došao na jednu pobjedu od toga da osigura drugo mjesto na Zapadu.

Desmond Bane je ubacio 22 koša, a Dillon Brooks i De'Anthony Melton po 21 svaki koševa za pobjedu Memphisa.

Kod Warriorsa, koji su sada treća momčad Zapada, najbolji je bio sa 25 pogodaka Jordan Poole.

Spurse je do pobjede u gostima sa 33 koša, 11 asistencija i sedam skokova predvodio Dejounte Murray. Zahvaljujući ovoj pobjedi San Antonio se popeo na pola utakmice zaostatka za Lakersima koji su na desetom mjestu u Zapadnoj konferenciji, zadnjem koje vodi u doigravanje.

San Antoniov Keldon Johnson je dodao 21 koš i devet skokova, dok je kod Houstona najbolji bio Jalen Green sa 30 ubačaja.

Toronto Raptors su na krilima Pascala Siakama, koji je zabio 40 koševa, što mu je učinak sezone, nakon produžetaka kod kuće svladali Boston Celticse sa 115-112.

Boston, kojem je prekinut niz od šest pobjeda, predvodio je Marcus Smart sa 28 ubačaja i deset skokova. Celticsi, koji drže četvrto mjesto na Istoku (47-29), bili su bez ozlijeđenih Jaysona Tatuma, Jaylena Browna, Roberta Williamsa III i Ala Horforda. Toronto je šesti u Istočnoj konferenciji sa 43 pobjede i 32 poraza.

Atlanta Hawks su na gostovanju sa 132-123 pobijedili Indiana Pacerse, a do pobjede su ih predvodili Bogdan Bogdanović, Clint Capela i Trae Young. Bogdanović je zabio 29 koševa, a Capela 22 koša i 15 skokova, dok je Young dodao 14 koševa i 16 asistencija. Atlanta je deseta u Istočnoj konferenciji sa 38 pobjeda i 37 poraza.

Cleveland Cavaliers su prekinuli niz od tri poraza i kod kuće su sa 107-101 bili bolji od Orlando Magica.
Darius Garland je za pobjedu Clevelanda ubacio 25 koševa i pridodao tome 12 skokova.

Oklahoma City Thunder su u gostima nakon produžetka sa 134-131 svladali Portland Trail Blazerse, a možda najzaslužniji za to bio je Isaiah Roby koji je zabio 30 koševa, od čega sedam u zadnjem dijelu utakmice.

Za Thunder je ovo tek druga pobjeda u zadnjih 13 utakmica. Aaron Wiggins je dodao 28 koševa, a Theo Maledon 23.

New York Knicks su sa 109-104 pobijedili Chicago Bullse i tako održali nadu o plasmanu u doigravanje živom. Momčad iz New Yorka je sada 11. na Istoku sa 34 pobjede i 42 poraza, sa četiri i pol utakmice zaostatka za desetoplasiranom Atlantom.

RJ Barrett je za pobjedu svoje momčadi ubacio 28 koševa, a Alec Burks 27.

DeMar DeRozan je bio najbolji pojedinac Chicaga sa 37 koševa, a Zach LaVine je dodao 27. Chicago je peti na istoku sa 43 pobjede i 32 poraza.

Miami Heat su prekinuli niz od četiri poraza nadigravši kod kuće sa 123-100 Sacramento Kingse, a Denver Nuggetse je do gostujuće pobjede od 113-109 nad Charlotte Hornetsima vodio Nikola Jokić sa 26 koševa, 19 skokova i 11 asistencija.

Tagovi: Memphis Grizzlies, Desmond Bane
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE